OnePlus landt in België

OnePlus maakt zijn officiële komst in België bekend en opent een vestiging in Brussel. Hier werkt een toegewijd lokaal team aan de verdere ontwikkeling van OnePlus op de Belgische markt.

De producten van OnePlus zijn in België beschikbaar via OnePlus.com en sinds mei dit jaar ook bij Fnac, het eerste en enige officiële verkoopkanaal van OnePlus in België. Dankzij dit partnerschap kon de Belgische OnePlus-community voor het eerst kennismaken met de smartphones en deze in de winkel uitproberen.

Sinds de oprichting van OnePlus in 2013 lanceerde het bedrijf elf vlaggenschipproducten. In 2018 werd OnePlus volgens Counterpoint Research de nummer vier op de Belgische markt voor premium smartphones.

Het Belgische team wordt geleid door David Sanmartin, Business Development Director van OnePlus Europe, die drie jaar geleden de basis legde voor OnePlus Europa.

Sanmartin: “Het is hartverwarmend dat we welkom worden geheten door een enthousiaste Belgische community van rond de 40.000 mensen. Door het vormen van een lokaal team hopen we onze community nog beter van dienst te zijn en te bouwen aan ons merk in de Belgische markt.”

OnePlus bereidt zich voor op het lanceringsevent van de OnePlus 7T-serie op 10 oktober. Dan toont OnePlus zijn laatste innovatie, die gebruikers een ervaring biedt als nooit tevoren. Fans van OnePlus kunnen het event overal in de wereld volgen via OnePlus.com, of via YouTube en Twitter.