OnePlus Nord 2 × PAC-MAN

Het wereldwijde technologiemerk OnePlus onthult een speciale editie van de OnePlus Nord 2 in samenwerking met BANDAI NAMCO Europe S.A.S: de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN-editie. Deze speciale editie is een upgrade van de in juli gelanceerde OnePlus Nord 2 5G – het nieuwste item binnen hun middensegment-smartphonereeks die de grenzen van goede alledaagse smartphones verlegt – en biedt een volledig aangepaste telefoonervaring met leuke games, uitdagingen en exclusieve PAC-MAN-content.

“De OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Editie toont opnieuw de toewijding van OnePlus om verfrissende, betekenisvolle ervaringen aan te bieden aan onze steeds groter wordende community”, aldus Pete Lau, oprichter van OnePlus. “De OnePlus Nord 2 x PAC-MAN-editie heeft alle fantastische functies die onze gebruikers zo geweldig vonden bij de originele Nord 2, maar deze editie is nu vakkundig en volledig aangepast ter ere van het videogame-icoon PAC-MAN.”

“Al sinds 1980 brengt PAC-MAN spelers over de hele wereld plezier met zijn zeer intuïtieve gameplay, aparte kunststijl en kleurrijke persoonlijkheid”, zegt Aâdil Tayouga, EMEA Head of Licensing & Strategic Partnerships van BANDAI NAMCO Europe S.A.S. “Het is geweldig om te zien hoe de OnePlus Nord 2 x PAC-MAN de speelsheid en het plezier van het legendarische icoon tot leven brengt in zijn aangepaste hardware en software.”

Yutaka Fuse, Head of PAC-MAN & Global Business Section van BANDAI NAMCO Entertainment: “We zijn erg tevreden over de mooie samenwerking met de OnePlus Nord 2 x PAC-MAN. Het ontwerp en de functies die bij PAC-MAN horen, zijn erg goed geïntegreerd in de stijl van de OnePlus Nord 2.”

Op-en-top PAC-MAN-design

De OnePlus Nord 2 × PAC-MAN-editie heeft hetzelfde design als de OnePlus Nord 2, maar met een dubbele film achtercover voorzien van een ontwerp dat doet denken aan beide merken. Voor de buitenste film wordt het eenvoudige en elegante ontwerp van OnePlus gecombineerd met typische PAC-MAN-elementen, zoals de iconische PAC-DOTS en het PAC-MAN-poppetje zelf. Voor de binnenste film heeft deze speciale editie een glanzend ontwerp dat oplicht in het donker zodat er een neon-doolhof verschijnt, geïnspireerd op het PAC-MAN-spel. In de doolhof zijn dan weer OnePlus- en Nord-elementen geïntegreerd.

De geluidsknop aan de zijkant van de smartphone heeft dezelfde donkerblauwe kleur als de TURN-TO-BLUE, de spoken uit de PAC-MAN-games die verschijnen wanneer de speler een POWER PELLET eet.

Deze speciale editie komt ook met een DIY-PAC-MAN-telefoonhouder, met daarop populaire figuurtjes uit het originele spel. Het ontwerp van de houder werd geïnspireerd op de beroemde Penrose-trap en symboliseert de iconische kronkels en bochten uit het PAC-MAN-spel.

OxygenOS wordt gegamificeerd

In deze speciale editie krijgt OxygenOS een retro make-over, te beginnen met de klassieke pictogrammen die nu een leuke pixelachtige esthetiek hebben gekregen, geïnspireerd op lo-fi videogames.

Daarnaast heeft de PAC-MAN Editie ook aangepaste statische en dynamische achtergronden die de verschillende stadia van PAC-MAN’s reis in het OnePlus-universum uitbeelden. Gebruikers kunnen uitdagingen op het apparaat voltooien om verschillende verborgen achtergronden te ontgrendelen, als een ode aan het intuïtieve PAC-MAN-spel.

Andere PAC-MAN-content op het toestel zijn een aangepaste camerafilter, aangepaste animaties en het vooraf geïnstalleerde spel PAC-MAN 256, zodat gebruikers direct hoge scores kunnen najagen, kunnen kauwen op pellets en spoken te slim af zijn.

Tot slot zit het toestel boordevol vrij te spelen PAC-MAN-content, zoals iconische beltonen, fotostickers en meer. Al die features kunnen gebruikers “winnen” door uitdagingen te voltooien op de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Editie zelf.

Dezelfde toffe features van de Nord 2

De OnePlus Nord 2 × PAC-MAN heeft dezelfde krachtige camerahardware, sterke 4.500 mAh batterij met Warp Charge 65, en levert dezelfde snelle en vlotte prestaties als de originele OnePlus Nord 2.

Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een 50MP AI drievoudige camera, compleet met optische beeldstabilisatie (OIS) en een Sony IMX766-sensor die 56 procent meer licht kan opvangen dan de originele OnePlus Nord. Het camerasysteem werkt samen met AI-ondersteunde software die wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 1200-AI-chipset van de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN-editie zelf. Die combinatie van krachtige hardware en intelligente software maakt functies zoals Nightscape Ultra mogelijk: een verbeterde versie van OnePlus’ Nightscape-modus waarmee gebruikers betere en helderdere foto’s kunnen maken in donkere situaties met slechts 1 lux.

De MediaTek Dimensity 1200-AI chipset in de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Editie levert niet alleen geavanceerde camerafuncties, maar zorgt ook voor 65 procent snellere CPU-prestaties en 125 procent betere GPU-prestaties dan de originele OnePlus Nord.

Net als de OnePlus 9-serie beschikt de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Editie over een grote 4.500 mAh dualcellbatterij die dankzij de krachtige Warp Charge 65 in slechts 30 minuten kan worden opgeladen van 0 tot 100 procent.

Tot slot heeft de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Editie ook een 90Hz Fluid AMOLED display, twee 5G SIM-kaartgleuven en is deze versie voorgeïnstalleerd met OxygenOS 11.3.