OPPO Find X5 Pro

OPPO lanceerde zijn high-end vlaggenschip-smartphone, OPPO Find X5 Series, die adembenemend design combineert met best-in-class technologie en camera-innovatie.

Tijdens zijn INNO Day 2021 kondigde OPPO MariSilicon X aan, de speciale Neural Processing Unit voor beeldverwerking, die de grootste uitdaging van video-opname op smartphones overwint. MariSilicon X tilt de kwaliteit van nachtelijke opnamen naar nieuwe hoogten met zijn geavanceerde 6nm-architectuur, real-time RAW-verwerking en tot 20x snellere 4K AI-prestaties. De Find X5 Pro schijnt een licht op de nacht.

Met de nieuwste generatie Snapdragon® 8 Gen 1-processor onder de motorkap, blijft de Find X5 Pro koel onder druk en is hij tegen de meest veeleisende games en applicaties opgewassen. Het futuristisch ontwerp drukt een gevoel van rust en tijdloze schoonheid uit. Met een ultraharde, keramische achterkant bereikt de Find X5 Pro een schone, moderne verfijning terwijl hij een oppervlaktestructuur creëert die vingerafdrukken vermindert en een perfect gladde, uniforme helling volgt om de cameramodule voorzichtig te omsluiten.

Met zijn ongeëvenaarde mogelijkheden voor nachtopnamen bouwt het high-end 5G-vlaggenschip Find X5 Pro voort op het kern-DNA dat OPPO tot een hit maakt bij zowel consumenten als critici. Met een futuristische esthetiek, nieuwe ColorOS-software, prestaties van wereldklasse, ultrasnelle connectiviteit en een baanbrekend camerasysteem legt Find X5 Pro de lat hoger voor smartphones.