OPPO Pad Air

OPPO onthulde de OPPO Pad Air: de eerste OPPO-tablet voor de Europese markt. De tablet is extreem licht en heeft een tweekleurig metalen ontwerp. Wat de software betreft, is de OPPO Pad Air uitgerust met het nieuwe ColorOS for Pad, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd met slimme en soepele interacties.

Goede grip gecombineerd met een slank en licht ontwerp

De OPPO Pad Air heeft een tweekleurig metalen ontwerp. Het bovenste deel van het achterpaneel combineert een 3D-textuur in OPPO Glow-afwerking met groeven die de tablet een betere grip geven en vingerafdrukken voorkomen. Het onderste deel van het achterpaneel is gezandstraald met korrels van slechts 0,15 mm, waardoor een oppervlak ontstaat dat er glad uitziet, maar niet glad is. Met een dikte van slechts 6,94 mm en 440 gram aan gewicht voelt de OPPO Pad Air licht en comfortabel aan.

ColorOS for Pad: een geheel nieuwe ervaring voor slimme en soepele interacties

De OPPO Pad Air draait op ColorOS for Pad. ColorOS for Pad ondersteunt slimme aanraakinteracties zoals scherm splitsen met twee vingers, een zwevend venster met vier vingers en een slimme zijbalk. Daarnaast zijn er twee nieuwe functies voor meerdere schermen die gebruikers helpen de continuïteit op verschillende apparaten te behouden. De eerste is het slepen en neerzetten van bestanden en de tweede is het delen van het klembord. Met de eerste functie kunnen gebruikers eenvoudig bestanden overzetten van hun OPPO-smartphone1 naar OPPO Pad Air door middel van slepen en loslaten. Eenmaal op het grote scherm van OPPO Pad Air zijn foto’s en video’s gemakkelijker te bewerken. Met het klembord kunnen gebruikers tekst naadloos kopiëren en plakken op zowel smartphone als tablet, waardoor de productiviteit naar een hoger niveau wordt getild.

Voor werk en ontspanning

De OPPO Pad Air wordt aangedreven door het Qualcomm Snapdragon 680 Mobile Platform. Dankzij de architectuur met acht kernen kunnen gebruikers gemakkelijk werken en spelen, zelfs tijdens het multitasken. OPPO’s eerste Europese tablet heeft een 10,36 inch 2K HD-scherm dat de certificering van TÜV Rheinland voor oogzorg heeft doorstaan en onder meer blauw licht filtert om oogvermoeidheid effectief te verminderen.

Bovendien is de OPPO Pad Air uitgerust met vier supergrote luidsprekers en Dolby Atmos-ondersteuning, waardoor een hoogwaardig en helder geluid wordt geleverd voor een meeslepende luisterervaring. Dankzij de grote batterij van 7.100 mAh kunnen gebruikers tot 12 uur video’s bekijken, tot 15 uur videoconferenties bijwonen of tot 16 uur e-books lezen. De batterij gaat gemakkelijk uren mee, of het nu voor werk, entertainment of online lessen is.