Optimale muziekervaring met Bose

Bose gaat volop voor de ultieme muziekervaring en dat doet ze door middel van haar uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle apparaten. Zo kan je, eens je een SoundTouch speaker hebt, er altijd meer toevoegen en ze laten samenwerken. Als jij naar een andere ruimte gaat, gaat je muziek met je mee en wat is er nu leuker dan muziek die jou volgt doorheen je hele huis?!

De living

Beleef je favoriete film, voetbalwedstrijd of spannende aflevering van De Mol alsof je er zelf bij bent! Het Lifestyle 650 system zorgt voor levensecht geluid en diepe, rijke muziektonen. Dit home-cinemasysteem met 5 luidsprekers zorgt voor een 360° uitvoer en biedt een ongekend meeslepende ervaring.

Aanbevolen verkoopprijs: €4.499

De keuken

Met je lievelingslied op de achtergrond is het aardappelen schillen geen vervelend karwei meer. De SoundTouch speakers geven draadloos toegang tot je afspeellijsten op populaire muziekdiensten als Spotify en Deezer, internetradiozenders en je opgeslagen muziekbibliotheek. Met één vinger op de knop vul je je de keuken met heerlijke beats. Kies bijvoorbeeld voor de SoundTouch 10 wireless speaker, naast de gekende Bose kwaliteit ook een staaltje prachtig design.

Aanbevolen verkoopprijs: €229,95

De Slaap- en badkamer

Het is altijd gezellig om in de slaapkamer een achtergrondmuziekje te laten spelen. Bijvoorbeeld tijdens het lezen van die nieuwe thriller. De ultracompacte SoundLink Mini Bluetooth II speaker verplaats je makkelijk van de ene naar de andere kamer mee en is dus perfect om een kleinere ruimte te vullen met muziek! Toch nog even doorzakken in een heet bad? Haal de draadloze speaker gewoon uit het laadstation en ready to chill. Een telefoontje terwijl je geniet in bad? Geen probleem, de ingebouwde speaker zorgt ervoor dat je gewoon luidop gesprekken kan voeren.

Aanbevolen verkoopprijs: €189,95

De Bureau

Een moment van concentratie nodig? your new best friend: De QuietComfort 35 wireless hoofdtelefoon. Met slechts één beweging zet je de noise cancelling-functie aan om helemaal zen te kunnen werken! Je hoort enkel wat je wilt horen en dat zijn natuurlijk je eigen gedachten ;).

Aanbevolen verkoopprijs: €379,95