Philips A7507

Of je een hardloper, wielrenner of fitnessfanaat bent: luisteren naar muziek of een podcast maakt een workout een stuk leuker! En dat is ook precies waar Philips Sound met zijn GO-Sportcollectie aan wil bijdragen: extra plezier toevoegen aan een workout of actieve levensstijl. Philips Sound breidt daarom zijn sportcollectie uit met nieuwe draadloze ANC-oordopjes. De nieuwe producten combineren comfort, robuustheid, waterbestendigheid en een geweldig geluid voor onderweg. De nieuwe GO-Sports producten zijn vanaf februari 2022 verkrijgbaar.

Team Jumbo Visma

De nieuwe draadloze Philips A7507 oordopjes met ANC en draagbare Bluetooth speakers van Philips Sound zijn mede tot stand gekomen door de nauwe samenwerking van Philips Sound met Team Jumbo Visma – het toonaangevende wieler- en schaatsteam. Om comfort en kwaliteit te garanderen zijn de productontwerpen en -specificaties gebaseerd op de ervaringen en inzichten van de topprofessionals van het team.

Philips A7507: de perfecte sportoortjes in iedere omgeving

De Philips A7507 oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit voor wanneer je traint in een rumoerige sportschool, of in een winderige omgeving hardloopt of wandelt. Met het nieuwe ANC Pro-systeem heb je de keuze tussen volledige isolatie of het onderdrukken van omgevingsgeluiden, met de optie om windruis verder te verminderen. De botgeleide microfoons in de Philips A7507 garanderen uitstekende spraakhelderheid en kristalheldere gesprekskwaliteit, zelfs tijdens het hardlopen of wandelen in een rumoerige omgeving. De oortjes bieden langdurig comfort dankzij de oortips die in verschillende maten beschikbaar zijn. Wat ook geweldig is aan deze draadloze oortjes is de batterijduur – zo kun je de oordopjes acht uur lang gebruiken zonder op te laden. Daarnaast kun je na 15 minuten opladen via de USB-C alweer een uur genieten van muziek, en is nog eens 21 uur opladen mogelijk via de productcase.