Philips EverPlay Bluetooth speakers: nooit meer zonder muziek

Nooit meer haperende muziek als je wat verder weg van je speaker loopt. De nieuwe Everplay bluetooth speakers van Philips bieden je namelijk een bluetooth-verbinding tot wel 30 meter. Combineer dat met topkwaliteit geluid, supersnel opladen en materiaal dat tegen een stootje, spatje en stofje kan, en je hebt dé draadloze speaker van nu te pakken. Nu kun je dus echt altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren.

“De steady Bluetooth verbinding, snelle oplaadmogelijkheden en het robuuste ontwerp zorgen ervoor dat deze speaker alles heeft wat de gemiddelde consument in een bluetooth speaker zoekt,” zegt Jerome Alfonsi, Business Leader Audio, Video en Home Cinema bij Gibson Innovations. “Simpel gezegd, met Everplay zit je nooit meer zonder muziek.”

Ononderbroken, geweldig geluid

De makers van Everplay gaan er prat op: de verbinding van elk type uit de reeks is enorm stabiel. Loop gerust naar buiten met je bluetooth device als jouw Everplay in de woonkamer staat te spelen. De luisteraars daar zullen er niks van merken. Geen hapering, geen weggevallen verbinding, alleen maar goed geluid.

Kleine krachtpatser

EverPlay speakers hebben een aantal handige en simpele oplaadmogelijkheden. Met één druk op de knop kun je zien hoeveel leven er nog in je batterij zit. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan. Is de batterij bijna leeg, dan gebruik je eenvoudig de twee-in-een USB oplaadkabel. Heb je hem niet nodig om op te laden, dan gebruik je die kabel om je speaker aan je tas te hangen.

Ontworpen voor het dagelijks leven

Everplay is ontworpen om te werken in ieder huishouden. Hij combineert een mooi ontwerp met een goede constructie. De speakers zijn bedekt met een speciaal gemaakt textiel dat zowel stylish als stevig is. Het beschermt tegen krassen en stof. En je kunt hem ook gemakkelijk wassen.

De BT3900 kost €69.99 , de BT6900 kost €99.99 , de BT7900 kost €119.99