Polar Ignite 2

De nieuwe Polar Ignite 2 combineert een schatkist vol sport- en fitnessfuncties met een brutale, zelfverzekerde stijl. Het slanke, lichtgewicht ontwerp, smartwatchfunctionaliteit, gepersonaliseerde trainingsbegeleiding en tot vijf dagen batterijduur maken dit het ideale, 24/7-draagbare horloge om de beste versie van jezelf te worden.

Functies zijn onder andere:

Stijl: een lichtgewicht maar duurzaam ontwerp dat is te personaliseren met verschillende wijzerplaten, kleuren en horlogebandjes, waaronder die ingezet met echte Swarovski®-kristallen.
Nauwkeurigheid: geavanceerde hartslagtechnologie op de pols en geïntegreerde GPS voor precieze registratie van snelheid, afstand en locatie.
Slaap & herstel: de Sleep Plus Stages™ en Nightly Recharge™ functies bieden gedetailleerd inzicht in je slaapduur en –kwaliteit en meten in hoeverre je lichaam is hersteld van de inspanning de dag ervoor.
Serene: begeleide ademhalingsoefeningen voor betere balans tussen lichaam en geest.
Fitspark™ & Weekly Summary: gepersonaliseerde dagelijkse workout-begeleiding gebaseerd op je mate van herstel en trainingshistorie en voortgangregistratie in de Weekly Summary-functie.
Hartslagsensormodus: nauwkeurige, realtime registratie van je hartslag die te koppelen is aan andere apparaten, zoals fitnessapparatuur of fietscomputers.
Smartwatch essentials: een gemakkelijk te bedienen dashboard met muziekbediening, weersvoorspellingen en push-notificaties.