Polar Vantage M2

De nieuwe Polar Vantage M2 is hét alles-in-een multisporthorloge dat serieuze sporters helpt om hun prestaties te verbeteren. De gepersonaliseerde trainingsbegeleiding, tot honderd uur batterijduur in trainingsmodus en ongeëvenaarde precisie in herstelmetingen maken dit functionele multisporthorloge de belichaming van een sportieve mindset die helpt om slimmer te trainen, niet harder.

Functies zijn onder andere:

Running program: adaptieve trainingsschema’s die helpen hardloopdoelen efficiënt en nauwkeurig te bereiken.
Training Load Pro™: biedt gedetailleerd inzicht die bijdraagt aan compleet herstel voor de volgende training.
Nauwkeurigheid: geavanceerde hartslagtechnologie op de pols en geïntegreerde GPS voor precieze registratie van snelheid, afstand en locatie.
Slaap & herstel: de Sleep Plus Stages™ en Nightly Recharge™ functies bieden gedetailleerd inzicht in je slaapduur en –kwaliteit en meten in hoeverre je lichaam is hersteld van de inspanning de dag ervoor.
Fitspark™ & Weekly Summary: gepersonaliseerde dagelijkse work-out-begeleiding gebaseerd op je mate van herstel en trainingshistorie en voortgangsregistratie in de Weekly Summary-functie.
Fuel Wise™: slimme eet- en drinkhulp voor optimaal bijtanken van je lichaam tijdens lange sessies.
Smartwatch essentials: een gemakkelijk te bedienen dashboard met muziekbediening, weersvoorspellingen en push-notificaties.