Polar Vantage V2

Polar, al 40 jaar marktleider in draagbare sport- en fitnesstechnologie, lanceerde onlangs de alles-in-één Polar Vantage V2: een premium en lichtgewicht multisporthorloge. Polar heeft dit ultieme horloge met precisie ontworpen voor slimme en efficiënte training laten testen door de wereldberoemde racecoureur Valtteri Bottas en Europees Kampioen Marathon Koen Naert.

Het nieuwste product van het beroemde Finse merk registreert de signalen van het lichaam en biedt inzichten om beter te kunnen plannen, slimmer te trainen en te herstellen. Voor Polar is kennis essentieel in het boeken van vooruitgang. Om je doelen te kunnen bereiken, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen training en herstel. Daarom is Bottas gevraagd om het product te testen in aanloop naar de piek van het raceseizoen, wanneer er weinig tijd is om buiten het circuit te sporten.

Bottas legt uit: “Wanneer je een druk leven leidt, kan het lastig zijn om genoeg tijd te vinden om te sporten en te accepteren dat herstel en slaap geheime wapens zijn als het gaat om het verbeteren van je prestaties. Het is daarom van cruciaal belang dat je over de juiste gegevens en tools beschikt om slimmer en efficiënter te kunnen trainen. Dit is precies waar de Polar Vantage V2 mij mee helpt.”

Polar overhandigde de nieuwe Polar Vantage V2 aan de Europees kampioen marathon Koen Naert om te testen en dit is zijn enthousiaste reactie: “Als marathonloper probeer ik mijn lichaam voortdurend verder te pushen. Polar helpt me niet alleen om mijn trainingen te meten, maar ook om een diep begrip te krijgen van de effectieve belasting van de trainingen die ik doe. Bovendien houdt Polar ook bij hoe ik herstel en vertelt me wanneer ik klaar ben om er weer tegenaan te gaan. Polar Vantage V2 helpt me om het meeste uit elke sessie te halen en dat vormt de sleutel tot vooruitgang.”

Het nieuwste horloge voorziet gebruikers 24/7 van persoonlijke metingen en een polshartslagmeting zodat ze hun lichaam nog beter kunnen begrijpen. Het draait allemaal om het vinden van de perfecte balans tussen vorm en functie. Dit premium horloge weegt slechts 52 gram, heeft een lichtgewicht ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze nieuwe eigenschappen zorgen voor nog meer comfort en ultieme prestaties de hele dag door, van slapen tot het verbeteren van persoonlijke records. Het biedt ook 40 uur aan constante trainingstijd en zelfs tot 100 uur met energiebesparende opties.

“De Polar Vantage V2 is waar design en wetenschap samenkomen. We zijn ongelooflijk trots om dit horloge vandaag te lanceren, het getuigt van al ons harde werk. Dit nieuwste horloge is er voor iedereen die zijn of haar individuele doelen wil bereiken en er zeker van wil zijn dat hun harde werk leidt tot resultaat,” zegt Tomi Saario, CEO van Polar Electro.