Polar Verity Sense

Polar lanceert de nieuwste toevoeging aan zijn aanbod van optische hartslagmeters: Polar Verity Sense. Voortbouwend op veertig jaar ervaring met draagbare sport- en fitnesstechnologie (waaronder de toonaangevende H10 borstband), opent Polar met deze sensor nieuwe deuren op het gebied van hartslagmeting op de arm of slaap. Verity Sense is het perfecte trainingsmaatje bij sporten die minder geschikt zijn voor hartslagmeting met een borstband of horloge. Verity Sense beschikt bovendien over een lange batterijduur, groot bereik en flink geheugen.

Het meten van je hartslag tijdens het sporten helpt niet alleen om je prestaties en vooruitgang te monitoren, maar ook om veilig te trainen met een goede opbouw en afronding. Dankzij het veelzijdige en compacte ontwerp maakt Verity Sense dit mogelijk voor sporten waarbij een borstband of horloge niet handig is, zoals zwemmen, vechtsporten, dansen en alles daartussenin. Verity Sense is gemaakt voor iedereen die tijdens deze sporten op zoek is naar accurate, betrouwbare hartslagmeting.

“Dankzij onze unieke positie en vestiging dichtbij de poolcirkel weten we hoe belangrijk het is om je aan te kunnen passen aan verschillende omstandigheden,” zegt Tomi Saario, CEO van Polar. “Een borstband of sporthorloge kan goed werken bij de ene sport en minder bij de andere. Verity Sense is onze oplossing hiervoor. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om alle sporters te helpen hun lichaam beter te begrijpen en we zijn verheugd om een product dat zo veelzijdig en compact is als Verity Sense nu beschikbaar te maken voor de massa.”

In aanvulling op het veelzijdige ontwerp is Verity Sense compatibel met een grote variëteit aan aanvullende producten, zoals smartwatches, fietscomputers of loopbanden. De gemakkelijk connectie via Dual Bluetooth of ANT+ maakt realtime hartslagmeting via een aangesloten apparaat of app mogelijk, of stuurt achteraf de data van een opgenomen sessie. Net als de overige hartslagsensoren Polar H10, H9 en OH1 is Verity Sense een uitstekend trainingsmaatje van Polar Flow, de gratis fitness- en training-app die inzichten biedt bij een breed aanbod sporten.