Premium-ervaringen bij Lenovo

Lenovo onthult vijf nieuwe Yoga™ consumentenlaptops die stijl, kracht en draagbaarheid combineren. Lenovo Yoga is ontworpen om topervaringen en verfijnd vakmanschap te leveren door middel van gedurfde innovatie. Het is Lenovo’s topmerk op het gebied van PC’s voor de consument dat voorop loopt bij het maken van slimmere technologie voor de meest veeleisende consumenten. Dus of je nu video’s wilt afspelen, wilt genieten van de beste muziek in de zomer of een volledig uitgeruste multimedia-ervaring nodig hebt terwijl je content creëert, je kunt het allemaal en nog veel meer doen met krachtige Windows 10-prestaties en een reeks slimme functies, waaronder Alexa®, geoptimaliseerde batterijduur, snel opladen en supersnelle Wi-Fi 6.

Voortbouwend op succesvolle dunne en lichte laptops om een beter onderling verbonden wereld te creëren, is er aandacht nodig voor ontwerpdetails en wordt de consument de keuze geboden uit de nieuwste processors. De ultraslanke Lenovo Yoga Slim 7i (13 inch), de nieuwe Lenovo Yoga Slim 7i Pro (14 inch) en de nieuwe draagbare 2-in-1 Lenovo Yoga 7i laptop zijn voorzien van de volgende generatie Intel® Core™-processors (binnenkort verkrijgbaar) en zijn ontworpen voor mensen die hoge prestaties, meeslepende beelden, geweldige connectiviteit en een lange levensduur van de batterij willen, zodat ze niet vastzitten aan een stopcontact. De 14-inch slanke Lenovo Yoga Slim 7 Pro zit ook boordevol prestaties, net als onze eerste generatie Lenovo Yoga 6 (13,3-inch) converteerbare laptop. Beide bieden AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processor-opties voor een verbazingwekkende respons op creatieve en productieve taken, zelfs onderweg.

Slimmer werken: AI-aangedreven Intelligent Cooling, Lenovo Vantage Smart Performance en Lenovo Premium Care.

We introduceren de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), batterijoptimalisatie en intelligente thermiek, als eerste op de Yoga Slim 7i Pro met de volgende generatie Intel-processor. Met deze verbeterde power management oplossing die volledig AI-gevoed is, hoef je geen vinger uit te steken om topprestaties uit je nieuwe Yoga Slim 7i Pro te halen.

De andere vier nieuwe yogalaptops hebben een Intelligent Cooling Mode als standaard AI-verbeterde optimalisatie-instelling om de levensduur van de batterij te verlengen en de prestaties te verbeteren; alle modellen die worden aangedreven door next-gen Intel Core processors zijn ontworpen om de levensduur van de batterij van de laptop te verlengen met een gerapporteerd gemiddelde van maximaal 20 procent.

Een ander nieuw ingebouwd voordeel voor Lenovo-pc-gebruikers is beschikbaar via Lenovo Vantage. De nieuwe Lenovo Vantage Smart Performance Services is een nieuwe zelfdiagnosticerende dienst die proactief werkt aan het behoud van een gezond apparaat.

Ontspan. U hebt de leiding over Lenovo Smart Assist en Alexa.

Overal in onze premium Yoga laptop portfolio zijn slimmere functies om u te helpen meer te bereiken met Alexa.

Het gemak en de extra veiligheid die Lenovo Smart Assist daarnaast biedt, zal u ook als muziek in de oren klinken. Schakel uw PC sneller in door simpelweg het deksel op te tillen, en functies zoals de infrarood (IR) camera en Windows Hello, aangeboden op de Yoga Slim 7i, Yoga Slim 7i Pro, en Yoga Slim 7 Pro, zorgen voor gemoedsrust met een veiligere handsfree gezichtsherkenning. Geavanceerde weergavefuncties zoals Privacy Alerts worden aangeboden via attentiegevoelige AI-software van Glance by Mirametrix® om uw scherm te helpen beschermen tegen schoudersurfende buren. En voor nog meer veiligheid is uw scherm zo gebouwd dat het automatisch vervaagt als u wegkijkt.