Puppyliefde via WhatsApp

De zomervakantie loopt bijna ten einde en de typische ‘terug naar werk/school-stress’ doet zijn intrede. Daar heeft OnePlus wat op gevonden: de puppy-hulplijn. Want zeg nu zelf: bij het zien van puppy’s verdwijnt alle stress toch meteen als sneeuw voor de zon?

Het is geen geheim dat honden ons opvrolijken. Bij navraag door OnePlus bleek dat meer dan de helft van de mensen (53%) graag tijd met honden doorbrengt wanneer ze stress of nervositeit ervaren. 41% voelt zich stukken beter na een knuffel met onze favoriete harige vriendjes – honden aaien zorgt er immers voor dat we dopamine aanmaken. We worden zelfs al gelukkiger van hondenfoto’s en video’s bekijken.

Dat bracht OnePlus – een merk dat wel van een verrassende aanpak houdt – op het idee om een dial-a-dog-service in het leven te roepen: een WhatsApp-hotline waarmee gestresste mensen per direct worden voorzien van aandoenlijke video’s van OnePlus’ eigen hondenroedel. De “pack of dogs” bestaat uit de superlieve labradorpuppy’s Dobie, Wilbur, Purple en Duck.

Tuomas Lampen, European Head of Strategy, OnePlus: “Het begon als een aardigheidje om de lancering van ons nieuwste toestel, de OnePlus 10T, te vieren. Veel mensen ervaren “accustress” wanneer de batterij van hun mobiele telefoon bijna leeg is. Met de 10T is een accu in slechts 19 minuten volledig opgeladen, wat uitzonderlijk snel is. De 10T is vanaf 25 augustus verkrijgbaar en we wilden mensen in de tussentijd een hart onder de riem steken met een andere stress-verlager: een beetje puppy-playtime. Maar al snel blijkt dat het een hit is onder iedereen die stress van welke aard dan ook ervaart – niet alleen accustress. En wat ons betreft mag iedereen in die puppyliefde delen. De Whatsapp-hulplijn voorziet iedereen met een “ruff” day van een gepersonaliseerde puppy-playtime-video!”

Ook back to school/work-stress? Gewoon even een WhatsApp-berichtje sturen naar het lokale nummer +32 473 41 95 88 vandaag en de puppyliefde stroomt binnen.