Regel zelf de temperatuur van je beker

Ember, maker van ’s werelds eerste beker met temperatuurregelaar, introduceert zijn bekroonde Ember Travel Mug en Ember Ceramic Mug in België. Dankzij de gepatenteerde thermotechnologie van het merk en het bijzondere industriële ontwerp van de bekers genieten gebruikers van een warm drankje op de temperatuur die zij het lekkerst vinden. Altijd. Overal. En volledig in stijl.

Een nieuwe manier van drinken

Het is de missie van Ember om een compleet nieuwe draai te geven aan het drinken van koffie en thee, namelijk door smaak en temperatuur op elkaar af te stemmen. Met de Travel en Ceramic Mugs van Ember verbeteren gebruikers de smaak van hun favoriete warme drankje – en genieten ze er ook nog eens langer van door hun voorkeurstemperatuur precies in te stellen. Beide bekers hebben een temperatuurbereik tussen de 50 graden en 62,5 graden Celsius, die tot de laatste slok gelijk blijft.

Ook zijn de Ember-bekers te verbinden met de bijbehorende Ember-app waarmee gebruikers helemaal vrij zijn in hun aanpassingen. Met de Ember-app stellen zij bijvoorbeeld hun voorkeurstemperatuur in, ontvangen ze een melding wanneer de juiste temperatuur bereikt is, houden ze hun cafeïne-inname bij, slaan ze per warme drank de standaardtemperatuur op en stellen ze een theetimer in, zodat ze precies weten wanneer hun theezakje eruit moet. Met de Travel Mug is het daarnaast mogelijk om de temperatuur bij te stellen door aan de draaiknop onderaan de beker te draaien.

De juiste temperatuur, zo lang als nodig is

De Ember Travel Mug is ontworpen voor onderweg en zorgt ervoor dat het drankje circa twee uur op de juiste temperatuur blijft. In combinatie met de meegeleverde oplader blijft het drankje zelfs de gehele dag goed warm. Een volledig opgeladen Ember Ceramic Mug, die met name heel geschikt is voor thuis of op kantoor, blijft tot een uur op de gekozen temperatuur, of de gehele dag in combinatie met de oplader.

“Ember is opgericht op basis van design van wereldklasse en het idee dat een temperatuurregelaar een grote positieve impact heeft op ons dagelijks leven”, zegt Clay Alexander, oprichter en CEO van Ember. “Als groot thee- en koffieliefhebber is er niets wat ik meer waardeer dan een warme drank met precíes de goede temperatuur. Ik ben dan ook zeer blij met onze introductie van de Ember Travel en Ceramic Mugs in België, een stap die deel uitmaakt van onze internationale lancering.”