Richt je kot in

Terug naar school! De studenten popelen om hun kot in te richten en daarvoor moet alles compact, praktisch en prijs-kwaliteit zijn. Drie zaken waar DOMO in uitblinkt! Laat ons je even gidsen door hun interessantste producten voor tussen het studeren door of om lege magen te vullen voor of na het feesten.

DO310KP Elektrische kookplaat

Voor wie de gemeenschappelijke keuken op sommige momenten liever wil vermijden wegens hygiënische redenen of een ‘hangry’ humeur is deze portatieve kookplaat ideaal. Gedefinieerd als de beste op de markt en met zijn warmtebeveiliging is dit een niet te missen aanvulling op je kamer. Deze elektrische kookplaat heeft twee pits met een diameter van 15,5 cm en 18,5 cm, beide met een thermostaat van 6 standen.

DO532FR Deli-fryer XL

Aan vele studenten is er geen keukenprins of -prinses verloren gegaan. Een toestel dat het bereiden van gerechten makkelijker, veiliger en zelfs gezonder maakt lijkt dan ook a true must. Met een deli-fryer ga je dankzij de snelle luchtcirculatie voor het vlug, energiezuinig én veilig frituren met een verlies tot 80% aan vet. Naast frietjes en snacks kan je er ook perfect vlees, groenten, quiches en zelfs cake mee bereiden! Extreem handig en dus perfect om -wanneer het diploma is behaald- zelfs mee te verhuizen naar de eerste echte stek. Het toestel is volledig uitgerust met cool touch behuizing, heeft een oververhittingsbeveiliging, timer én ontneemt jou al het werk dankzij de 8 automatische programma’s.

DO2520 Microgolfoven

Onmisbaar in het basispakket is een microgolf. Deze om snel een kom van mama’s homemade soep op te warmen, een restje een tweede leven te geven of je te vullen met een budgetvriendelijke lasagne. Dit zwarte model oogt strak en zal daarmee waarschijnlijk perfect zijn plaats vinden op kot. Deze gaat tot 800 watt en heeft 5 vermogensinstellingen waarvan ook ontdooien, han-dig!

DO91123 Tafelmodel koelkast

Wat moet een koelkast op kot zijn? Compact en stil… Yes en yes! Deze ijskast in tafelmodel van 134 liter meet 55,5 cm in de breedte op 57,5 in de diepte en is 84,5 cm hoog. Hij heeft het maximale geluidsniveau van 38 decibel en ledverlichting. Om een handige indeling te voorzien zijn er 3 leggers, een groentelade en nog eens 3 deurvakken. De bonus bovenop dit alles: de superkoelfunctie. Handig bij extreem warm weer, als de deur veel geopend wordt of als je iets snel wil koelen. Door deze functie wordt de temperatuur van de koelkast automatisch verlaagd gedurende 6 uur om dan terug te anticiperen op zijn voorgaande instellingen.

DO219SV Steelstofzuiger

Naast alle keukenaccesoires is er waarschijnlijk ook hulp welkom om het kot (letterlijk) een beetje proper te houden. Super praktisch is DOMO’s cycloon stofzuiger. Dit is een 2-in-1 toestel die je van stofzuiger omvormt tot een handmodel aka kruimeldief. Het mooiste? Deze steelstofzuiger neemt amper plaats in en je kan er snoerloos mee aan de slag. Door de Li-Ion batterij van 22,2V kan je 40 minuten aan het stofzuigen en meer dankzij de handige bijgeleverde accessoires. Dit is een krachtig model met transparant reservoir en dus zonder stofzak, wat wil zeggen… ook zelf makkelijk te reinigen! Kies ten slotte ook zelf je verbruik door te schakelen tussen de ecostand en maximale zuigkracht. Dit toestel is een handige sidekick om na een uit de hand gelopen kotfeestje of een katerbrunch alles snel terug schoon te krijgen van de tafel, tot de grond en moeilijk bereikbare hoekjes!