Ricoh WG-60: digitale compactcamera voor extreme omstandigheden

Ricoh Imaging introduceert vandaag de RICOH WG-60 digitale compactcamera. Dit nieuwe model heeft een lichtgewicht, maar stevig body en is waterdicht en schokbestendig. De digitale compactcamera is ontworpen voor outdoor-activiteiten onder extreme omstandigheden, zoals snowboarden, fietsen, surfen en duiken.

De WG-60 is waterdicht en de compacte constructie maakt het mogelijk om tot wel twee uur lang onder water te filmen en/of fotograferen tot een diepte van 14 meter. Daarnaast is de solide, luchtdichte body schokbestendig tot valpartijen van 1.6 meter, stofdicht en bestand tegen temperaturen tot -10°C. Zelfs onder deze extreme omstandigheden ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit foto’s. Met de 5x optische zoomlens fotografeer je grenzeloze landschappen, maar er is ook de mogelijkheid om close-up beelden te schieten vanaf één centimeter afstand. Dankzij de triple anti-shake bescherming, die trillingen bij alle instellingen voorkomt, is het beoefenen van extreme sports tijdens het fotograferen en filmen geen enkel probleem. Ook is de camera uitgerust met een lcd-scherm dat bestand is tegen outdoor-activiteiten en waarvan de helderheid gemakkelijk kan worden aangepast aan de omgeving.

De WG-60 is vanaf 16 november in België verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en rood, voor een adviesprijs van € 249,-. De complete kit met camera, riem en neopreen hoes is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 279,-.