Samsung Galaxy Book3

Samsung onthult de Galaxy Book3-reeks, met de Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 en Book3 Pro. De Galaxy Book3 Ultra, het vlaggenschip van de reeks, levert ongekende computerprestaties, de Galaxy Book3 Pro 360 heeft een 2-in-1 aanpasbaar design met S Pen-functionaliteit en de Galaxy Book3 Pro heeft een dun en licht clamshell design. De Galaxy Book3-reeks is ontworpen voor naadloze connectiviteit tussen meerdere apparaten en geeft je productiviteit en creativiteit een boost.

“Tegenwoordig gebruiken we steeds vaker meerdere apparaten om efficiënt te werken. Deze nieuwe workflows worden gefaciliteerd door het open en uitgebreide Galaxy-ecosysteem,” zegtTM Roh, President en Head of Mobile eXperience Business bij Samsung Electronics. “De nieuwe Galaxy Book3-reeks is een verdere verrijking van ons verbonden aanbod, toegespitst op Galaxy-gebruikers die extreem hoge computerprestaties en een naadloos verbonden Galaxy-ervaring willen om hun productiviteit en creativiteit te maximaliseren.”

De meest intuïtieve verbonden ervaring tot nu toe

De Galaxy Book3-reeks biedt een intuïtieve en vertrouwde verbonden ervaring. Met Link to Windows / Microsoft Phone Link1 en alle nieuwe productiviteitsfunctionaliteiten voor onderweg, geniet je van naadloze telefoon-naar-pc-connectiviteit in het hele besturingssysteem. Met Recent Websites2 van Link to Windows / Microsoft Phone Link kun je de websessies op je telefoon voortzetten op je pc – bijvoorbeeld wanneer je de prijs van een vlucht opzoekt op je telefoon om hem vervolgens te boeken op je pc. Met Instant Hotspot3 maak je met één klik verbinding met draadloze hotspots.

Ook kun je naadloos en zonder onderbrekingen schakelen tussen meerdere schermen op verschillende apparaten. Met de Samsung Multi Control-functionaliteit4 bedien je je pc, Galaxy Tab en nu ook je Galaxy-smartphone met het toetsenbord en trackpad van de Galaxy Book3, zodat je kunt kopiëren en plakken of slepen en neerzetten tussen je apparaten. Met Second Screen5 maak je eenvoudig een extra monitor vanje Galaxy Tab. Content wordt steeds vaker op meerdere apparaten gemaakt en de Galaxy Book3-reeks maakt het creatieve proces eenvoudiger. Je kunt nu bijvoorbeeld foto’s van hoge kwaliteit op je Galaxy-smartphone maken met Expert RAW6 en ze vervolgens automatisch overzetten naar de Galaxy Book3 om ze te bewerken in Adobe Lightroom7.

Aan de slag gaan met de nieuwe Galaxy Book3 is intuïtief, snel en probleemloos. Je meldt je slechts één keer aan bij je Samsung-account en je Galaxy Book3 wordt dankzij Single Sign On8gesynchroniseerd met de Galaxy-diensten die je op je andere Galaxy-apparaten gebruikt. Je kunt je eenvoudig aanmelden bij je favoriete websites op de Galaxy Book3 met behulp van je Samsung Pass9-account voor mobiel. Het overzetten van al je gegevens en instellingen van je oude Windows-pc wordt veel eenvoudiger met Galaxy Book Smart Switch10 en de Galaxy Book Experience biedteen eenvoudige handreiking om nieuwe gebruikers op weg te helpen.

De kracht om te presteren

De Galaxy Book3-reeks biedt extreem hoge computerprestaties dankzij de verbeterde hardware. De Galaxy Book3 Ultra is voorzien van de nieuwste 13e generatie Intel® Core™ i7-processor11, waarmee het de snelste Galaxy Book tot nu toe is, en de NVIDIA® RTX Geforce™ 4050 laptop GPU12, voor studiokwaliteit graphics, om zowel creatieve projecten als games naar een hoger plan te tillen. Samsungs Dynamic AMOLED 2X Display – die voor het eerst gebruikt werd in Galaxy premium smartphones – is nu ook beschikbaar in de Galaxy Book3 Ultra en Pro. De 3K-resolutie (2880×1800) geeft ongelooflijk veel details weer en de adaptieve 120Hz refresh rate zorgt voor een soepele en prettigekijkervaring. Het scherm is bovendien VESA ClearMR- en DisplayHDR TRUE BLACK 500-gecertificeerd en heeft een SGS Eye Care Display-certificering voor de gegarandeerde vermindering van blauw licht. Dankzij deze verbeteringen kun je makkelijker veeleisende taken uitvoeren, rijke en gedetailleerde content zonder kwaliteitsverlies bekijken en games met hoge specificaties spelen. Bovendien kun je kiezen tussen een 14-inch13 of een 16-inch scherm14 met een beeldverhouding van 16:10.

De Galaxy Book3 Ultra en Pro zijn voorzien van geavanceerde audio, met een nieuw quad-luidsprekersysteem dat heldere, hoge tonen en een rijk basgeluid produceert. Dubbele microfoons van studiokwaliteit, gecombineerd met AI Noise Cancelling, vangen je stem duidelijk op en verminderen achtergrondgeluiden. En je kunt op elk moment met een gerust hart deelnemen aan videogesprekken: je zult er altijd op je best uitzien dankzij Studio Mode, met belichtingscorrectie, automatische kadering, oogcontactcorrectie en mooie achtergronden.