Samsung Galaxy S23-serie

Samsung lanceert de Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 en luidt daarmee een nieuw tijdperk in voor de Samsung Galaxy-lijn. De geavanceerde camera biedt gebruikers de vrijheid om hun creativiteit te ontdekken, bijvoorbeeld door professionele Nightography-video’s op te nemen met artificiële intelligentie. Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy zorgt voor een premium gebruikservaring, dankzij grensverleggende AI en toekomstbestendige gameplay met ‘s werelds snelste graphics voor smartphones. De Galaxy S23 Ultra is uitgerust met een ingebouwde S Pen, voor meer productiviteit, makkelijke notities en nog veel meer. De grensverleggende innovaties van de Galaxy S23 zijn gehuisvest in een opvallend design, met meer productonderdelen met gerecyclede materialen dan alle voorgaande Samsung Galaxy-smartphones.

“De meest innovatieve technologie wordt niet alleen beoordeeld op wat het op dit moment mogelijk maakt, maar ook op wat het bijdraagt aan een betere toekomst,” zegt TM Roh, President en Head of Mobile eXperience Business bij Samsung Electronics. “De Galaxy S23 Ultra en de hele Galaxy S-reeks zijn de nieuwe standaard voor betrouwbare, premium smartphone-ervaringen. Door kracht en innovatie te combineren met duurzaamheid, zijn we goed op weg om de nieuwe norm voor topprestaties te definiëren.”

Een Samsung Galaxy camera met meer megapixels en uitgebreide creatieve mogelijkheden

De Galaxy S23 Ultra maakt het voor iedere fotograaf makkelijker om professionele beelden vast te leggen. Het toestel is uitgerust met het meest geavanceerde Galaxy-camerasysteem van Samsung tot nu toe, dat geschikt is voor vrijwel alle lichtomstandigheden en uitzonderlijk veel details vastlegt. De verbeterde Nightography-mogelijkheden optimaliseren foto’s en video’s in de meest uiteenlopende omstandigheden. Een concert filmen, een selfie nemen in het aquarium of een groepsfoto maken van vrienden tijdens een diner – je foto’s en video’s zijn scherper dan ooit. Bij weinig licht kan visuele ruis een foto verpesten. Maar ook dat wordt gecorrigeerd door een nieuw AI-gestuurd algoritme voor beeldsignaalverwerking (ISP) dat details en kleurtinten verbetert.

De Galaxy S23 Ultra beschikt over een nieuwe 200MP Adaptive Pixel-sensor, die de mooiste momenten met ongelooflijke precisie vastlegt. De sensor maakt gebruik van pixel binning voor meerdere niveaus van beeldverwerking in hoge resolutie tegelijkertijd. Omdat selfiecamera’s belangrijker zijn dan ooit voor onze dagelijkse communicatie, introduceert de Galaxy S23 snelle autofocus en onze eerste Super HDR-selfiecamera, met een sprong van 30fps naar 60fps, voor zichtbaar betere foto’s en video’s met de camera aan de voorzijde.

Voor wie nog meer creatieve mogelijkheden wil, biedt de Galaxy S-reeks een aantal tools die elke fotografie-ervaring uniek maken. Met de Expert RAW-app, die alleen beschikbaar is op Samsung Galaxy, kunnen foto’s in RAW en JPEG worden gemaakt en bewerkt op DSLR-wijze. Je kunt experimenteren met Multi-Exposure-fotografie of een heldere foto van het sterrenstelsel maken met de Astrophoto-functionaliteit in de Samsung Camera App of de Expert RAW-app.

De toekomst van Mobile Gaming

​Zowel creators als gamers willen technologie die grenzen verlegt en steeds weer nieuwe mogelijkheden biedt. Samsung en Qualcomm optimaliseerden samen de Samsung Galaxy-ervaring. Het Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy maakt ongekende prestaties mogelijk, terwijl de efficiënte 5.000mAh-accu van de Galaxy S23 Ultra de accuduur met meer dan 20 procent verlengt. De grafische prestaties van de Galaxy S23 Ultra zijn 40 procent sneller en ook de AI-prestaties zijn met 40 procent geoptimaliseerd voor de beste balans tussen fotografie, filmen en low-latency gaming. De Galaxy S23 Ultra ondersteunt bovendien real-time ray tracing voor de ultieme mobiele game-ervaring. Je zult merken dat scènes realistischer worden gerenderd, dankzij technologie die elke lichtstraal simuleert. Bovendien zorgt Samsungs Galaxy’s grotere vapor cooling chamber, nu aanwezig op elk model in de Galaxy S23-reeks, voor een toestel dat niet oververhit raakt en voor ononderbroken gaming marathons.

Het uitgebreide 6,8-inch new-edge display van de Galaxy S23 Ultra heeft een kleinere ronding voor een groter en vlakker scherm en de beste visuele ervaring. Met de unieke Enhanced comfort-functionaliteit kun je kleurtonen en contrastniveaus aanpassen, zodat je ’s avonds minder vermoeide ogen krijgt van je scherm. Vision booster past zich nu aan op vier verschillende lichtniveaus, in plaats van twee, om helderheid en schittering bij daglicht tegen te gaan.