Samsung Odyssey Neo G7

Samsung Electronics Co., Ltd., kondigt de wereldwijde lancering aan van de Odyssey Neo G7 (modelnaam: G70NC), het eerste platte mini-led-model in de toonaangevende Odyssey-serie. Het grote scherm is ontworpen om gamers een uitgebreider gezichtsveld en meer details te bieden, waardoor ze volledig op kunnen gaan in de wereld van hun games. 

De Samsung Odyssey Neo G7 biedt levensechte beeldkwaliteit, een hoogwaardige kijkomgeving die je naar behoefte aan kunt passen en gepersonaliseerde functionaliteiten voor een optimale gamebeleving.  

“De markt voor gamingmonitoren zal alleen maar groter worden en gamers willen het maximale uit hun scherm halen,” zegt Evert van Camp, Display Director bij Samsung. “We leveren niet alleen een betere game-ervaring – we bouwen nieuwe slimme mogelijkheden in onze schermen op het snijvlak van technologie en entertainment. Onze innovaties stellen gamers in staat om op te gaan in hun games, met visuele prestaties die de intense emoties van het gamen versterken.” 

Een gaming-monitor die groot genoeg is voor elk spel en platform 

Het grote 43-inch scherm levert 4K-resolutie (3.840 x 2.160) met VESA Display HDR600 en HDR 10+ certificering voor een geavanceerde beeldkwaliteit met de best mogelijke graphics. De Odyssey Neo G7 maakt maximaal gebruik van de Quantum Matrix-technologie van Samsung, met behulp van Quantum mini-leds die ultrafijne en nauwkeurige controle van de dicht opeengepakte leds mogelijk maken. Hierdoor zie je rijkere zwarttinten, levendigere kleuren en meer details, zelfs in donkere game-omgevingen. 

Bovendien vermindert het Matte Display de lichtreflectie op het scherm, waardoor afleiding tijdens intense gamesessies wordt geminimaliseerd en alle details op het grote scherm zichtbaar blijven. Zo kun je gefocust blijven op je game en de verbluffende visuele prestaties. 

De Odyssey Neo G7 is een geweldige monitor voor elk game-platform. Hij is voorzien van een DisplayPort- en een HDMI 2.1-verbinding die geschikt is voor de nieuwste gameconsoles. Ook kun je je mobiele games op het grote 43-inch scherm spelen via de ingebouwde wifi/Bluetooth en je kunt zelfs simpelweg een controller aansluiten zonder console en genieten van een game in de cloud. 

Prestaties die gaming naar een hoger niveau tillen 

De refresh rate van 144Hz en de responstijd van 1ms (MPRT) zorgen voor een snelle, soepele respons en nauwkeurige muisbewegingen. Zelfs tijdens de meest intense momenten levert de Odyssey Neo G7 extreem soepele en snelle gameplay en vermindert hij haperen, input-latency en screen tearing dankzij AMD FreeSync Premium Pro-ondersteuning. 

De Odyssey Neo G7 biedt gepersonaliseerde en aanpasbare game-ervaringen met een reeks innovatieve functionaliteiten waarmee je de schermgrootte, positie en zelfs de beeldverhouding aan kunt passen voor een optimale game-ervaring. Met Flex Move Screen kun je de schermgrootte aanpassen naar voorkeur tussen de 43 en 20 inch op basis van het spel dat je speelt. Je kunt zelfs de schermpositie wijzigen. Zo vind je de perfecte manier om in elke game optimaal te presteren. 

Met de Samsung Game Bar1 kun je snel belangrijke instellingen bekijken en wijzigen zonder ooit je gamescherm te verlaten. Je kunt de FPS (Frames Per Second), de beeldverhouding, de high dynamic range (HDR) en de variabele verversingssnelheid (VRR) zien en wijzigen, of instellingen zoals beeldverhouding, responstijd en Game Picture-modus aanpassen. Game Bar geeft je de controle zonder dat je iets van de actie hoeft te missen. 

Slimme functionaliteiten voor gepersonaliseerde ervaringen 

 Met de Samsung Smart Hub worden ervaringen op maat aangeboden op de Odyssey Neo G7. Deze gaming monitor is uitgerust met slimme functionaliteiten die tegemoetkomen aan uiteenlopende behoeften, zoals het omtoveren van de gaming monitor tot een smart-tv met apps van partners als Prime Video, Netflix en YouTube. Zo kun je genieten van uiteenlopende over-the-top (OTT)-content via een internetverbinding, zonder zelfs maar je pc of tablet op te starten.