Schenk slimme technologie

Geniet van krachtig onderdompelend entertainment en meer productiviteit met de onmisbare toestellen van dit seizoen, die intuïtiever zijn, vol met doordachte ontwerpdetails en oh zo stijlvol. Op tijd om als geweldig cadeau tijdens de feestdagen te dienen, introduceert Lenovo™ een aantal nieuwe hoogwaardige consumentenproducten die een betere, transformatieve gebruikservaring mogelijk maken.

Maak een slimmer stijlstatement met Yoga

Organiseer je drukke leven met de gedurfde innovatie van ons top-of-the-line consumenten-PC submerk Lenovo Yoga. Deze nieuwe klasse van slanke laptops met de ultra-slanke Yoga Slim 9i laptop en de nieuwe 14-inch Yoga 9i convertible werden ontworpen om uitzonderlijke draagbaarheid en een prachtig uiterlijk te bieden zonder afbreuk te doen aan de productiviteit, prestaties of een lange levensduur van de batterij.

Beide bieden de supersnelle reactiesnelheid van de volgende generatie Intel® Core™ processoren in combinatie met graphics op basis van de Intel Xe-architectuur. De Yoga 9i wordt ook geleverd in een grotere 15-inch optie met de prestaties van de 10e generatie Intel Core i9 HK-serie mobiele processor.

Leren omslag optie op de 14-inch Yoga 9i

Als je van stijl houdt, dan ben je bij Lenovo aan het juiste adres! Prominent aanwezig op de nieuwe 14-inch Yoga Slim 9i laptop en optioneel op de 14-inch Yoga 9i convertible laptop is een authentieke zwarte lederen hoes met een ruimtevaart-kwaliteit, en een aluminium chassis voor meer duurzaamheid.

Door een speciaal hechtproces in 20 stappen behoudt het leer zijn oorspronkelijke uiterlijk met de natuurlijke onvolkomenheden die elk product uniek maken. Dit handgemaakte assemblageproces vereist een ongelooflijk oog voor detail en vakmanschap. Elke laptopcover wordt door middel van een warmte-stempel voorzien van het yogalogo, waarna een reflecterende glans wordt aangebracht om het te laten opvallen.

De Yoga Slim 9i

De nieuwe Lenovo Yoga Slim 9i maakt deel uit van een nieuwe klasse van slanke laptops en is één van onze meest stijlvolle, dunste en lichtste 14-inch laptops met een eersteklas lederen bekleding en een touchscreen dat standaard op verschillende display-opties wordt geleverd, waaronder tot 4K HDR.

De nieuwe veelzijdige 14-inch en 15-inch Lenovo Yoga 9i convertible laptops bieden een meeslepende audio-ervaring via een verbeterde Sound Bar met Dolby Atmos, en komen ook met een verbeterde pen met nieuwe penpunt om een soepeler gevoel te geven tijdens het schrijven. Het 14-inch model heeft ook optionele echt lederen bekleding.

Schakel naadloos en sneller tussen werk, entertainment en je hobby’s dankzij de slimmere functies. Zet je Lenovo laptop aan door eenvoudigweg het deksel op te tillen. Verbeterde Yoga laptoptoetsenborden worden geleverd met soft-landing koepelvormige toetsenborden voor een soepele, comfortabele en responsieve type-ervaring. De Yoga Slim 9i wordt ook geleverd met Smart Sense Keyboard dat de witte achtergrondverlichting van je toetsenbord automatisch aanpast op basis van de lichtomstandigheden in je omgeving.

Ervaar de meeslepende gameplay met ’s werelds lichtste 15-inch Gaming Laptop met GeForce RTX™

De periode rond de feestdagen biedt gamers mogelijkheden voor wat welverdiende downtime en om hun favoriete games te spelen. Maar als het tijd is om weer aan het werk of naar school te gaan, vergeet dan niet dat gaming laptops met speciale graphics en Windows 10 voor meer dan alleen gaming kunnen worden gebruikt.

Om je de vrijheid te geven om je laptop mee te nemen waar je hem nodig hebt, presenteert Lenovo de Lenovo Legion Slim 7i. Dat is ’s werelds lichtste gaming laptop met GeForce RTX beschikbaar in een compact 15-inch formaat die gekoeld wordt door Lenovo Legion Coldfront 2.0.

Onderweg hebben Lenovo Legion Slim 7i gebruikers de voordelen van een dunne en lichte laptop die wordt aangedreven door de nieuwste hardware, maar ze kunnen de prestaties thuis nog verder verbeteren met de optionele Lenovo Legion BoostStation-accessoire.

Lenovo™ maakt studeren en entertainen thuis gemakkelijker dan ooit

Lenovo’s krachtigste en beste Android-tablet voor de consument is gearriveerd. Het nieuwe vlaggenschip, de Lenovo Tab P11 Pro, is ontworpen voor hoogwaardig entertainment met een 11,5-inch 2K (2560 x 1600) OLED-display in HDR10 en Dolby Vision™, en biedt de mogelijkheid om ook onderweg productief te zijn. De tablet is een entertainmentkrachtpatser die is ontworpen voor het streamen van shows en muziek in hoge kwaliteit.

De Lenovo Tab P11 Pro is ook ideaal om thuis, of waar de inspiratie ook toeslaat, te werken. Met een optioneel toetsenbord en pen, handige sneltoetsen en de Microsoft Office-apps waarmee je vertrouwd bent, kan je in een handomdraai beginnen werken. Deze tablet biedt ook tot 15 uur gebruik als hij volledig opgeladen is. Slimmere functies zoals ‘zero-touch log-in’ en achtergrondvervaging van video-oproepen zorgen voor meer privacy en voegen zo zinvolle innovatie toe aan de Lenovo Tab P11 Pro.

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 met Kids Space van Google

Lenovo voorziet familievriendelijk entertainment met de nieuwe Lenovo Tab M10 HD Gen 2 tablet. Die debuteert met de Kids Space van Google, een nieuwe kindermodus die voor het eerst beschikbaar zal zijn op Lenovo tablets.

De Lenovo Tab M10 HD Gen 2 is een familietablet die geoptimaliseerd is voor het vinden van verrijkende en boeiende content thuis. Het is een multimediahub met een 10,1 inch HD TDDI-breedbeeld, dubbele luidsprekers met Dolby Atmos, snelle en krachtige prestaties met een octa-core processor met een actuele 2,3 GHz-hoofdfrequentie, en TÜV Rheinland®-oogbescherming om schadelijk blauw licht te helpen verminderen.

Lenovo Smart Clock Essential

Lenovo breidt zijn smart home solutions opnieuw uit met de lancering van de nieuwe, mainstream Lenovo Smart Clock Essential, een verbonden digitale smart clock die ontworpen is voor elke kamer in je huis. Voortbouwend op de Lenovo Smart Clock voor de slaapkamer, breidt de Lenovo Smart Clock Essential hetzelfde handsfree, tijdbesparende gemak uit naar de rest van het huis en biedt hij volledige spraakondersteuning met Google Assistant.

Bespaar tijd door een blik te werpen op het eenvoudig af te lezen LED-display met real-time informatie die vanuit bijna elke hoek of helderheid kan worden bekeken via een omgevingslichtsensor, of vraag gewoon: “Hé Google, hoe laat is het? De Lenovo Smart Clock Essential is ook een handige nachtelijke metgezel met een ingebouwd licht dat je helpt rond te lopen zonder tegen dingen aan te stoten en heeft een geïntegreerde USB-poort zodat je je andere toestellen ’s nachts kunt opladen.