Sleutelvrij leven met de Nuki Smart Lock

Wenste je soms dat je net als Shiva minstens vier in plaats van maar twee handen had? Heb je er genoeg van om nog je sleutel in je handtas te moeten zoeken wanneer je in de gietende regen thuiskomt met boodschappentassen aan elke hand? Klinkt dit herkenbaar? Dan is een Nuki Smart Lock misschien iets voor jou.

Klein maar slim

De Nuki Smart Lock is een van die innovaties die met een kleine ingreep je dagelijks leven zo discreet en ingrijpend vereenvoudigen, dat je je na enkele keren gebruik al niet meer kan voorstellen dat je het ooit zonder deed.

Je sleutels mogen voortaan gewoon in je tas blijven. Sterker nog, je kan ze voorgoed thuis in de kast laten liggen. Dat klinkt gedurfd, maar is het niet. Via de Nuki App swipe je de deur met één duimbeweging elegant open.

Als je een Nuki Bridge installeert, kan je je slimme slot ook verbinden met de wifi en zo je deur remote controleren. Zo kan je bijvoorbeeld terwijl je zelf nog hopeloos vastzit in het verkeer, je vrienden al binnenlaten.

Woon je niet in een huis, maar in een appartement? Dan open je met de combo van een Smart Lock en een Nuki Opener (een apparaatje dat samenwerkt met de bestaande intercom), via de app de deur van het gebouw én de voordeur van je appartement. Als je de Auto Unlock of Ring To Open functies activeert, moet je zelfs je smartphone niet meer bovenhalen. Zo behoort zoeken in handtassen écht voorgoed tot het verleden.

Eenvoudig in gebruik

De Nuki Smart Lock bevestig je heel eenvoudig (zonder schroeven of gereedschap) aan de binnenkant van je deur. Aan de buitenkant zie je helemaal niets.

De verschillende functionaliteiten van Nuki brengen ook heel wat rust in je dagelijkse leven. Als je de push notificaties activeert, krijg je meteen een melding als je kinderen veilig thuis zijn gekomen.

Last, maar wat ons als interieur-liefhebbers betreft, zeker not least: Het Nuki gamma werd ontworpen door het Duitse designcollectief EOOS, bekend van hun ontwerpen voor onder meer Knoll en Carl Hansen. De producten ogen dan ook bijzonder mooi en versmelten met hun discrete en verfijnde design moeiteloos in ieder interieur.