Slimme slot van Nuki

Reizen met AirBNB is een simpele manier om nieuwe plekken in de wereld te ontdekken. Maar het inchecken en de sleuteloverdracht blijft voor zowel huurders als verhuurders vaak een pijnpunt. Door vertragingen en andere onvoorspelbare factoren bij het reizen lukt voor huurders en verhuurders niet altijd om elkaar te ontmoeten. Het Nuki Smart Lock kan hier een oplossing bieden.

Inchecken met de smartphone

Het Nuki Smart Lock is een elektronisch deurslot dat gemakkelijk aan te brengen is op de binnenzijde van de voordeur. Met behulp van een de Nuki App swipe je de deur open en dicht of laat je hem automatisch vergrendelen. Het slot is ontworpen door het Oostenrijkse designcollectief EOOS en wordt vervaardigd in Europa. Onafhankelijke instituten hebben de Smart Lock getest en gecertificeerd als een veilig smart home product (https://nuki.io/nl/blog/stay-secure-nl/av-test-confirms-security-of-nuki-smart-lock/). Daarnaast is de Nuki Smart Lock 2.0 100% compatibel met Android en iOS en alle belangrijke smart home systemen (Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit).

Na de snelle installatie van een Nuki Smart Lock, hoeven de hosts alleen maar in te loggen op het online Nuki Web platform en het Nuki Smart Lock te koppelen aan hun AirBNB account. Gasten zullen automatisch een bericht ontvangen met de vermelding dat de host een Nuki Smart Lock heeft ingeschakeld. Vervolgens zal een link worden gedeeld zodat zij de Nuki app kunnen downloaden. Hiermee kunnen de gasten deur ontgrendelen en vergrendelen. De app beperkt de toegang van gasten tot de duur van hun verblijf. Voor verhuurders biedt de Nuki Smartlock zo de mogelijkheid om zich te ontdoen van fysieke sleuteloverdracht, en voor gasten kan Nuki een 24/7 check-in en check-out bieden. Ook voor verhuurders die niet met behulp van Airbnb verhuren kan Nuki de perfecte slimme toegangsoplossing zijn.

Ook met behulp van een Keypad

Het Nuki Smart Lock is niet alleen te ontgrendelen via de Nuki app, maar ook met behulp van een zescijferige code op de Nuki Keypad. De flinterdunne Keypad is een accessoire dat eenvoudig en zonder kabels te monteren is. Deze elegante Keypad kun je op de buitenkant van de deurlijst plakken of op een buitenmuur schroeven. Huurders kunnen de deur dan openen door de code in te toetsen. De toegangscodes voor de Keypad worden rechtstreeks in de Nuki-app of website Web gegenereerd. Alle interacties kunnen worden bijgehouden in het logboek, zodat je op elk moment weet wie wanneer de deur heeft geopend.

Prijzen en beschikbaarheid

De Nuki Combo, bestaande uit een Nuki Smart Lock en de Nuki Bridge, is verkrijgbaar voor 299 euro. In combinatie met een Keypad kost dit 375 euro. producten kunnen online worden aangekocht in de Nuki Shop (https://nuki.io/en/shop/) of bij Amazon. Via hun AirbBNB Host Assist site, ontvangen AirbBNB gastheren de Nuki Combo tegen een premium prijs. Meer informatie over de integratie is te vinden op https://nuki.io/en/airbnb/.