Sony lanceert krachtig en compacte speakers

Met het compacte formaat is de SRS-XB12 een van de kleinste draadloze speakers in zijn serie. Ondanks deze kleine behuizing geeft dit model een krachtig geluid. De speaker produceert diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en heeft een batterijlevensduur van circa 16 uur. De speaker is draadloos en kan gemakkelijk aan de telefoon gekoppeld worden via Bluetooth of NFC.

Bovendien is dit model water- en stofbestendig dankzij een IP67-classificatie. De speaker kan zonder problemen in water worden ondergedompeld. Hierdoor vormen een regenbui of per ongeluk morsen geen problemen. Tevens kan de speaker meegenomen worden naar het bos of de woestijn, de SRS-XB12 blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is.

De SRS-XB12 speakers kunnen eenvoudig draadloos met elkaar verbonden worden voor stereogeluid. Met de meegeleverde trendy polsriem kan de speaker overal mee naartoe. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, groen, paars en blauw. Deze opvallende bluetooth speaker is in de Benelux te koop voor €60.