Sporten in stijl

Cellularline, marktleider in design, productie en distributie van accessoires voor smartphones, verruimt en vernieuwt haar fitness tracker-productlijn en presenteert Easyfit Band en Easyfit Touch 2. Easysmart HR is dan weer de gloednieuwe smartwatch die voorgesteld werd op het Mobile World Congress 2017.

Easysmart HR: de nieuwe sportief-chique smartwatch

De nieuwe smartwatch van Cellularline combineert een sportieve stijl met een heel chique look. Het is de nieuwe wearable die technologie en glamour samenbrengt: een must-have accessoire dat de hele dag door gebruikt kan worden.

De Easysmart HR-smartwatch is volledig uitgerust en is een personal trainer… op uw pols. Hij detecteert automatisch de soort training (uit 24 trainingstypes), controleert alle dagelijkse activiteiten, telt stappen, calorieën en trainingstijd en geeft de afstand en de slaapfasen weer met inbegrip van de hartslag. Eeasysmart HR synchroniseert de armband met de persoonlijke agenda en geeft een volledig overzicht van binnenkomende berichten (zoals meldingen van sociale netwerken en WhatsApp) en oproepen. Hij is uitgerust met een oled-kleurenscherm (1,3’’) dat altijd werkt en een batterij die 5 dagen meegaat. Dit product is IP 56-gecertificeerd en is zweet- en waterbestendig.

Easyfit Band: blijf fit, bij elke gelegenheid!

Tellen van stappen, beheer van calorieën, trainingstijd en afstand: en dat allemaal in één armband.

Easyfit Band is niet alleen perfect voor het lichamelijke welzijn. Dankzij de slaapfuncties houdt hij ook de slaapfasen onder controle. Hij wekt u op een rustige manier en laat u de dag goed beginnen, stap voor stap. Beschikbaar in zwart en blauw.

Easyfit band is IP 67-gecertificeerd, zweet- en waterbestendig en veilig tot 1 meter onder water. De batterij heeft een autonomie van 7 à 10 dagen.

Easyfit Touch 2: aanraken is voldoende!

De nieuwe Easyfit Touch 2 is een evolutie van de eerdere Easyfit Touch en heeft twee unieke kenmerken: de mogelijkheid om de armband te synchroniseren met de persoonlijke agenda en een automatische herkenning van de sport die u beoefent (21 verschillende trainingstypes).

De touchscreen geeft een preview van berichten (zoals WhatsApp en meldingen van sociale netwerken) en binnenkomende oproepen. Het is de ideale partner voor mensen die multitasken en ’social‘ zijn.

De Easyfit-lijn bevat Easyfit HR-modellen, voor het monitoren en analyseren van de hartslag, en Easyfit TALK, voorzien van een bluetooth-koptelefoon. Zo mist u geen enkele oproep!