Spreek tegen je speaker

Libratone rust zijn bekroonde ZIPP-speaker uit met de expertise- en spraakfuncties van Amazon Alexa, en speelt daarmee in op de revolutionaire trend van smart homes.

Muziek in alle vrijheid – Libratone ZIPP

Libratone streeft ernaar muziek te bevrijden. Met die doelstelling in gedachten maakt de Libratone Zipp skill voor Amazon Alexa het nog gemakkelijker om de waaier aan indrukwekkende mogelijkheden en functies van de ZIPP te bedienen.

Luid en duidelijk

Bovenop de Libratone ZIPP skill voor Alexa, is hij ook compatibel met de Alexa Voice Service. Het is nu met andere woorden mogelijk om met de ZIPP te praten en hem te zeggen wat je wil dat Alexa doet. Tik met je vinger, zeg “Speel Drake” en Alexa komt in actie.

Omdat ZIPP op alle Alexa-bevelen reageert, opent hij de deur naar een wereld van nieuwe smarthomeapparaten. En dankzij de lichte batterij en de prachtige vormgeving die overal tot haar recht komt, plaats, verplaats en controleer je de ZIPP waar en wanneer je maar wil.

Gratis en gemakkelijk

De spraaktechnologie van Amazon Alexa is volledig gratis beschikbaar voor alle huidige ZIPP- en ZIPP Mini-klanten. Een eenvoudige update volstaat, en die wordt in de herfst van dit jaar gelanceerd. Gebruikers krijgen automatisch een bericht over de update op de Libratone-app.

Uitgebreidere smarthome-integratie met AirPlay 2

En er is meer. Apple AirPlay 2 komt later dit jaar op de markt en zoals steeds is Libratone er klaar voor.