Surface Laptop Go & Surface Pro X

Microsoft kondigt de nieuwe Surface Laptop Go aan, een nieuw toestel ontworpen voor een breed publiek, variërend van studenten tot werknemers van grote organisaties. Dit nieuwste Surface familielid is een veelzijdig toestel dat inspeelt op een breed scala aan behoeften. Naast deze nieuwe Surface Laptop Go kondigt Microsoft ook een update aan van de Surface Pro X, evenals nieuwe accessoires.

Surface Laptop Go combineert stijl, prestaties en batterijduur, en is de lichtste, meest betaalbare Surface laptop ooit.

Een 12,4″ PixelSense-touchscreen, een trackpad met grote precisie en een full-size toetsenbord met 1,3mm toets verplaatsing voor een nauwkeurige en comfortabele type-ervaring.

Uitgerust met Intel’s 10e generatie i5 Quad Core processor met maximaal 16GB RAM en 256GB opslag. Elke configuratie is geoptimaliseerd voor uitstekende prestaties. Met een batterijduur tot 13 uur, met de mogelijkheid om snel op te laden.

Beschikt over een ingebouwde 720p HD-camera en Studio Mics zodat je collega’s en klasgenoten je duidelijk kunnen zien en horen. Omnisonic Speakers en Dolby® Audio omringen je met geluid – of het nu gaat om een videogesprek, het bekijken van een film, het luisteren naar muziek en nog veel meer.

Surface Laptop Go is verkrijgbaar vanaf €649.

Surface Pro X is de dunste en meest geconnecteerde 2:1 die Microsoft ooit ontwikkeld heeft en Microsoft is verheugd om deze nieuwe ervaringen aan te bieden in een tijd waarin connectiviteit nog nooit zo belangrijk is geweest.

Met een nieuwe configuratie inclusief de nieuwste generatie custom processor, die bijdraagt aan betere prestaties voor alle Surface X Pro-toestellen, en onder andere zorgt voor een langere batterijduur.

Voor mensen die meer vermogen nodig hebben, hebben we de topklasse SKU’s opgefrist met de nieuwe Microsoft SQ® 2-processor – de snelste processor in zijn klasse.

De Surface Pro X is beschikbaar in het zwart en in platinum.

Surface Pro X brengt het beste van de hedendaagse web-ervaring zoals Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify en meer, terwijl het duizenden bestaande Windows apps ondersteunt die vandaag veelvuldig gebruikt worden, zoals Google Chrome, Firefox en Whatsapp.

Surface Pro X is verkrijgbaar vanaf €1.649.