TCL 20L+ en TCL 20L

TCL introduceert twee nieuwe smartphones uit de 20-serie: de TCL 20L+ en de TCL 20L. De nieuwe toestellen voegen zich bij de TCL 20 5G en de TCL 20 SE die vorige maand zijn aangekondigd en versterken de bekroonde waarde-, performance- en innovatieproposities van het merk binnen verschillende betaalbare prijssegmenten.

De gehele smartphoneserie voorziet in een betere visuele ervaring dankzij de geavanceerde displayoptimalisatie-technologie NXTVISION. Deze TCL-technologie stelt je in staat om scherpere details en grotere contrasten te zien en het biedt betere bescherming voor je ogen, door vermoeide ogen tegen te gaan en blauw licht te verminderen.

Stefan Streit, General Manager of Global Marketing bij TCL Communication: “De nieuwe modellen uit de 20-serie onderstrepen hoe TCL blijft voorzien in innovatieve technologieën die zijn gemaakt om te voldoen aan de behoeften van consumenten én die te overtreffen. We ontwikkelen continu nieuwe mobiele producten die zijn ontworpen om de verbinding die je met je smartphone hebt naar een hoger niveau te tillen.”

TCL 20L+ – geavanceerde fotografie en esthetisch design

De TCL 20L+ valt op dankzij het display, geavanceerde fotografiemogelijkheden en bijzondere design. Het is het eerste toestel op de markt dat is uitgerust met TÜV Rheinland-gecertificeerde Circular Polarization Display-technologie, waarmee je de natuurlijke kleuren van de display ook bij fel zonlicht perfect kunt zien. Dankzij het grote 6.67” Full HD-scherm en NXTVISION-displayoptimalisatie zie je in de bewegende beelden van bijvoorbeeld films en tv-series zelfs de kleinste details.

De TCL 20L+ is ook perfect voor ieder aanstormend fotografietalent: het toestel heeft een high-definition 64-megapixel quadcamera die zorgt voor optimale helderheid en kleurreproductie. Daarnaast zijn er een Backlight Selfie-cam en Super Night-modus aanwezig, zodat je jezelf en je vrienden in het beste licht kunt vastleggen. Ten slotte beschikt over een geheugen van 256 GB ROM en 6GB RAM, NFC-technologie en draait op Android 11.

TCL 20L – display van hoge kwaliteit en lange batterijduur

De TCL 20L is een veelzijdige smartphone met een indrukwekkend scherm van 6,67 inch en TÜV Rheinland-gecertificeerde Circular Polarization Display-technologie. De batterij gaat bij normaal gebruik tot twee dagen mee. Daarnaast is de 20L uitgerust met snellaadmogelijkheden, geoptimaliseerd door de ingebouwde Smart Manager die suggesties doet voor betere performance en batterijduur. De TCL 20L heeft een geheugenopslag van 4G RAM en 128GB ROM. Dankzij de 48-megapixel quadcamera maak je de mooiste foto’s. Verder beschikt de TCL 20L over NFC-technologie en draait het toestel op Android 11.

De volledige 20-serie is door Google erkend als onderdeel van zijn Android Enterprise Recommended-verificatieprogramma (AER). TCL maakt daarmee deel uit van een selecte groep toonaangevende bedrijven met toestellen die door Google zijn goedgekeurd voor zakelijk gebruik.

Bernie Hsu, Head of Android Enterprise Partnerships bij Google: “Je smartphone is niet alleen een privé-apparaat; hij moet je in elk aspect van je leven ondersteunen, met name als het op je werk aankomt. We zijn verheugd om nauw samen te werken met TCL en ervoor te zorgen dat zijn mobiele apparaten voldoen aan de strenge zakelijke eisen van Google, zodat gebruikers hun smartphone of tablet met een gerust hart veilig kunnen gebruiken voor zakelijke doeleinden.”