TCL 20Y & TCL 205

TCL Communication lanceert twee nieuwe smartphones: de TCL 20Y en TCL 205. Deze nieuwe devices breiden de reeks van TCL-productcategorieën verder uit en maken technologie voor een nog groter publiek bereikbaar.

TCL 20Y – SPECTACULAIR BEELD

De TCL 20Y garandeert spectaculaire beelden met een 6.52-inch HD+ Display, een drievoudige 48MP camera aan de achterzijde en een 8MP HDR-camera aan de voorzijde. Dankzij AI Scene Detectie 2.0, dat 22 verschillende scenes herkent, is slechts één click nodig voor een goed belichte foto1.

Wees de hele dag actief dankzij de krachtige en duurzame 4000 mAh-accu. Deze is te optimaliseren met de Smart Manager-functie, zodat je geen lader nodig hebt. Je hoeft belangrijke herinneringen niet direct te wissen dankzij 64GB aan intern geheugen. Ook het switchen tussen apps en programma’s gaat heel gemakkelijk dankzij de Octa-Core-processor en 4GB RAM.

TCL 205 – SLIMMER EN EEN ALL-ROUNDER

De TCL 205 mixt slimme technologie in een smartphone die elk aspect van je dagelijks leven kan afdekken. Met zijn 13MP AI-camera en 2MP camera met dieptedetectie aan de achterzijde maak je probleemloos op elk moment scherpe en levendige foto’s. De slimme hoofdcamera wordt vergezeld van een 5MP frontcamera voor de betere selfies dankzij LCD flash & real-time AI Face Beauty. Daarnaast beschikt het toestel ook over twaalf types scene-detectie2 voor het automatisch aanpassen van camera-instellingen bij het nemen van foto’s.

De prestaties van de TCL 205 zijn te danken aan een krachtige Octa-Core-processor, 32GB ROM + 2GB RAM en een 4000mAh accu voor het zware werk, zoals HD-content streaming, foto’s en video’s. Gebruikers hebben direct toegang tot het toestel dankzij Face Unlock. Het toestel ondersteunt Android 11TM (Go-editie).

De TCL 205 beschikt over een 6.22-inch HD+ Display met een 87.18% screen-to-body-ratio3 voor een vloeiende visuele ervaring. De behuizing bestaat uit 2.5D glas aan de voorzijde en een opvallende radiale textuur aan de achterzijde.