Teufel AIRY TWS

Altijd bij de hand, altijd gebruiksklaar en altijd garant voor topgeluid: de nieuwe Teufel AIRY TWS is de perfecte metgezel voor de hele dag. Deze in vier kleurvarianten verkrijgbare in-ear koptelefoon onderscheidt zich door een lange batterijwerkduur, optimaal draagcomfort en krachtig geluid. Daarnaast zorgt de AIRY TWS met twee microfoons aan beide kanten voor optimale verstaanbaarheid tijdens telefoongesprekken en videovergaderingen via MS Teams, Zoom of Skype.

Altijd en overal bij de hand

Het gebruik van de AIRY TWS is uiterst eenvoudig. Een kwestie van openklappen, in je oren aanbrengen en het goede geluid genieten. Dat geldt voor films, games, televisieseries, videovergaderingen en natuurlijk ook muziek. De AIRY TWS is de opvolger van de succesvolle AIRY True Wireless. Het nieuwe model combineert de verbeterde geluidskwaliteit van Teufel met functies voor dagelijks gebruik en een langere batterijwerkduur. De koptelefoon houdt het ruim zes uur vol voordat je de oortjes in de oplaadcase energie moet bijtanken. Dat is drie keer achtereen mogelijk, goed voor een totale werkduur van maar liefst 26 uur. Drie led’s aan de voorkant geven het batterijniveau van de oplaadcase aan.

Het neusje van de zalm qua geluid, comfort en bediening

Een optimale pasvorm is van cruciaal belang voor in-ear koptelefoons. Dit draagt niet alleen bij aan optimaal draagcomfort, maar ook aan een eersteklas geluidskwaliteit. Om deze reden levert Teufel de AIRY TWS eartips van zacht antibacteriële siliconen in vijf maten mee, van XS tot XL. De eartips met de juiste omvang zitten stevig in het oor vast, maar voelen prettig aan. De lineaire HD-drivers met grote membranen maken optimaal gebruik van hun potentieel. De AIRY TWS produceert zuiver en helder geluid en combineert een breed stereopanorama met een even krachtige als nauwkeurige bas. Elke koptelefoon is voorzien van twee microfoons. Dit zorgt voor een optimale spraakoverdracht tijdens het telefoneren en vide vergaderen.