Teufel CINEBAR 11

De nieuwe CINEBAR 11 maakt een einde aan vlak klinkend televisiegeluid, kan tot een surround system worden uitgebreid en voegt een stijlvolle touch toe aan elke ruimte.

De populairste soundbar van Teufel verschijnt vandaag in een compleet herziene versie. De nieuwe CINEBAR 11 biedt in vergelijking met zijn voorganger aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan worden uitgebreid tot een surround systeem. De spiksplinternieuwe draadloze subwoofer T 6 van 6 inch kan liggend of staand worden opgesteld. Wat onveranderd is gebleven, is de aantrekkelijke prijs van slechts 399,99 euro.

Vol geluid voor platte televisies

Zo’n beetje elke televisie kan qua geluidskwaliteit wel een upgrade gebruiken. Veel mensen snakken naar een uiterst eenvoudige en betaalbare, doch krachtig presterende audio-oplossing. Fans van het Berlijnse merk Teufel deden hiervoor in het verleden altijd een beroep op de CINEBAR 11. Vanaf vandaag is deze succesvolste soundbar uit het assortiment van Teufel verkrijgbaar in een volledig herziene uitvoering.

Meer van alles voor dezelfde prijs

De naam, het basisontwerp en de prijs zijn bij de CINEBAR 11 onveranderd gebleven. Al het andere is door Teufel herzien, opnieuw vormgegeven en verbeterd. De nieuwe variant van de CINEBAR 11 biedt een aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan daarmee ook grotere woonkamers met geluid van topkwaliteit vullen. In combinatie met de optioneel leverbare EFFEKT rearspeakers levert de CINEBAR 11 onvervalst meerkanaals geluid, zonder de noodzaak om storende luidsprekerkabels dwars door de kamer te leggen. De meegeleverde subwoofer T 6 heeft zelfs helemaal geen kabels nodig.

De bas als basis

Of het nu gaat om film, games of muziek, een krachtig basgeluid is van cruciaal belang. Dit wordt bij de CINEBAR 11 aangeleverd door de spiksplinternieuwe subwoofer T 6. Deze onderscheidt zich met een uiterst slank ontwerp en twee opstelmogelijkheden. De subwoofer kan liggend zelfs worden opgesteld onder een sofa met een bodemvrijheid van minimaal 12 cm. Maar ook staand slaat de subwoofer dankzij zijn ranke silhouet een goed figuur.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe CINEBAR 11 is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering voor een prijs van 399,99 euro via www.teufelaudio.be. De soundbar is ook verkrijgbaar als onderdeel van de CINEBAR 11 “4.1-set” die daarnaast twee EFFEKT rearspeakers omvat en verkrijgbaar is voor 699,99 euro. Dit vertegenwoordigt een prijsvoordeel van 100 euro ten opzichte van een losse aanschaf van de CINEBAR 11 plus EFFEKT-speakers.