Teufel MOTIV® GO VOICE

De nieuwe MOTIV® GO VOICE combineert stereogeluid van topkwaliteit met hoogwaardig design. Dankzij de integratie van Google Assistent kunnen gebruikers hun lievelingsmuziek net zo eenvoudig bedienen als alle smart home-apparaten bij hen thuis. Het enige dat ze daarvoor nodig hebben is hun stem. En met zijn ingebouwde accu kan de MOTIV® GO VOICE ook urenlang luisterplezier bieden als er geen stopcontact in de buurt is.

Met Google Assistent kun je op eenvoudige wijze muziek, podcasts en radio afspelen en bedienen zonder je handen te gebruiken. Desgewenst kun je via de Google Assistent ook het weerbericht, de lokale tijd of je agenda voor de dag raadplegen. Met een simpele spraakopdracht kun je allerlei zaken in huis regelen. Zo kun je smart lampen inschakelen of de ideale kamertemperatuur instellen door draadloze communicatie met de slimme thermostaat Google Nest.

Krachtig geluid dankzij Teufel Dynamore®-technologie

Wie de MOTIV® GO VOICE voor het eerst hoort, zal niet willen geloven dat een zo compacte speaker een dergelijk krachtig en kamervullend geluid kan produceren. Binnen de MOTIV® GO VOICE worden twee robuuste fullrange drivers ondersteund door twee passieve basmembranen. Het doorlopende aluminium frame biedt stabiliteit en bescherming tegen trillingen. En dankzij de door het in Berlijn gevestigde Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie lijkt de MOTIV® GO VOICE zich niets aan te trekken van fysieke begrenzingen. Want ondanks zijn compacte afmetingen vult het virtueel uitgebreide stereogeluidsbeeld de hele ruimte.

Een dag lang luisterplezier

Optimaal verbonden via wifi of bluetooth en uitgerust met een krachtige accu die garant staat voor een speelduur van 15 uur is de MOTIV® GO VOICE een betrouwbare metgezel voor de hele dag. Dat geldt zowel voor binnen als op het balkon, op het terras of in de tuin. Het volume en de muziekweergave kunnen met de knoppen aan de bovenkant worden bediend. Daar zijn ook leds te vinden die het laadniveau van de accu en de kwaliteit van het draadloze signaal aangeven.