Teufel SUPREME ON

Koptelefoons zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Teufel komt precies op tijd voor de feestdagen met een bijzonder hoogwaardige koptelefoon. De SUPREME ON combineert krachtig geluid met eigentijds design, materiaal van topkwaliteit, optimaal comfort en handige functies voor dagelijks gebruik.

Praktisch én elegant

De nieuwe on-ear koptelefoon SUPREME ON van Teufel is beschikbaar in zes kleurvarianten en levert met zijn doordachte designelementen en hoogwaardige materialen een sterk statement af. De bovenkant van de staalveerklem is met grofmazige stof bekleed. De ultrazachte hoofdbandkussens en oorkussens zijn even praktisch als elegant. De oorkussens bieden optimale grip en draagcomfort, ook voor brildragers. Ze schermen daarnaast doeltreffend het omgevingsgeluid af. De SUPREME ON kan door zijn inklapbare oordoppen makkelijk in compacte vorm worden opgeborgen, bijvoorbeeld in de meegeleverde opbergtas.

Een alleskunner met geluid van topkwaliteit

De ingebouwde accu van de SUPREME ON hoeft pas na een werkduur van 20 uur op middelhoog volume te worden opgeladen. Dit is mogelijk met de meegeleverde USB-C-kabel. Tot die tijd biedt de koptelefoon rijk en krachtig geluid met een waarheidsgetrouwe weergave van de hoge tonen en een volle bas. De onderkant van de rechteroordop is voorzien van een gebruiksvriendelijke joystick waarmee zowel de geluidsweergave als een spraakassistent (Google of Siri) kan worden bediend. Zo kunnen ook telefoontjes worden aangenomen en beëindigd. Twee geïntegreerde microfoons zorgen tijdens telefoongesprekken voor optimale verstaanbaarheid. De gratis Teufel headphones app voor Android en iOS bevat een equalizer en de ShareMe-functie. Deze maakt het mogelijk om twee exemplaren van de SUPREME ON met elkaar te verbinden om audio vanuit dezelfde bron synchroon af te laten spelen. Dit is een perfecte manier om samen met iemand anders van dezelfde muziek te genieten.

Beschikbaarheid

De Teufel SUPREME ON is verkrijgbaar via www.teufelaudio.be in de kleuren Night Black, Moon Gray, Pale Gold, Sand White, Ivy Green en Space Blue.