THEATER 500 + DENON DRA-800H

Teufel introduceert samen met Denon een krachtige set die het mogelijk maakt om stereogeluid van uitmuntende kwaliteit naar de huiskamer te brengen. De set bestaat uit de twee THEATER 500-stereospeakers en de stereo-AV-receiver DENON DRA-800H. Hij is geknipt voor het bieden van een optimale audio-ervaring tijdens het genieten van muziek, films of langdurige gamesessies.

De speakerset THEATER 500 die ook los verkrijgbaar is, biedt natuurlijk en evenwichtig geluid van hoge kwaliteit. De twee hifi-speakers zorgen met uiterst geavanceerde technologie voor een unieke audio-ervaring zorgen. Het 3-kanaals systeem met twee zware woofers voor extreem lage bastonen zorgt in combinatie met de time alignment (tijdcorrectie)-technologie voor driedimensionale surround sound. Dankzij het downfiring bassreflex-systeem kan de set aan de muur worden bevestigd of vrijstaand in de huiskamer worden opgesteld zonder vervorming van het geluidsbeeld.
​​
​De stereo-AV-receiver DENON DRA-800H is de perfecte metgezel voor liefhebbers van hoogstaand stereogeluid. Met een groot aantal aansluitingen biedt deze tweekanaals hifi-receiver een breed scala aan opties die bijdragen aan een ideale luisterervaring. De receiver is compatibel met streaming-diensten zoals Spotify, Amazon Music en Deezer en biedt ondersteuning voor spraakbediening met de Google Assistent of Siri. Het symmetrische en evenwichtige ontwerp van de receiver en zijn voeding met hoge capaciteit staan garant voor even krachtig als hoogwaardig geluid.