ThinkPad-laptops bieden keuzemogelijkheid en zakelijke vrijheid

Lenovo kondigt de nieuwste toevoegingen van het ThinkPad-portfolio aan: de nieuwe T-serie, X-serie en L-serie benutten de basisprincipes op het gebied van design, innovatie en kwaliteit. Om klanten een brede keuze en slimmere werkervaring te bieden heeft het geüpdatete ThinkPad-portfolio moderne IT-oplossingen met de nieuwste technologie. Hierdoor wordt aan de eisen en wensen van klanten voldaan. Innovaties zijn onder andere; Modern Standby, Wake on Voice, WiFi 6, Dolby Audio™ Speaker System en Dolby Vision®, ook kunnen klanten geselecteerde modellen optimaliseren met de 10th Gen Intel® Core™ vPro®-processors of de nieuwe generatie AMD RyzenTM PRO 4000 Mobile-processors. Lenovo is de eerste PC-leverancier die de optie voor AMD Ryzen™ PRO 4000 Mobile processors biedt.

De modellen benadrukken Lenovo’s strategie om Smarter Techonology for All te bieden door PC-technologieën te ontwikkelen die echt extra waarde oplevert. Door innovatieve functies wordt de gebruikservaring verbeterd:

Modern Standby biedt een always-on-, always-connected4-ervaring zoals bij een smartphone. Het systeem blijft verbonden op een laag stroomvermogen en blijft synchroniseren. Een snelle hervattingstijd zorgt ervoor dat gebruikers snel weer productief zijn. Wake on Voice kan dit proces verder versimpelen.

WiFi 65 en tot CAT 16 WWAN6 bieden supersnelle verbinding opties om downloadtijden te verminderen en voor efficiënte cloudsamenwerkingen te zorgen. WiFi is ontworpen om optimale verbinding snelheden te behouden op verzadigde draadloze netwerken. Het nieuwe WPA3 beveiligingsprotocol maakt het nog moeilijker voor cybercriminelen om wachtwoorden te kraken.

Nieuwe Unified Communications-functietoetsen maken snel beantwoorden en ophangen van oproepen mogelijk.

Premium UHD, OLED en Dolby Vision display opties leveren briljante beelden, en het Dolby Audio Speaker System op de ThinkPad T en X-serie of de Dolby Audio op de L-serie bieden verbeterde audio-ervaringen.

ThinkShield beveiligingsoplossingen blijven een integraal onderdeel van de ThinkPad-laptops met optionele PrivacyGuard ePrivacy-weergave en PrivacyAlert op modellen met een IR-camera. ThinkShutter-webcambeveiliging en vingerafdruklezers zijn ook beschikbaar op alle modellen.

ThinkPad-laptops zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Een ThinkPad zou geen ThinkPad zijn zonder de strenge Mil-Spec-tests en kritische kwaliteitscontrolecriteria. In de afgelopen vijftien jaar is de kwaliteit van ThinkPad met 73% verbeterd, ondanks het feit dat er 4,5 keer meer systemen per jaar worden verzonden. Lenovo blijft op dit gebied uitblinken door 22 Mil-Spec-procedures te ondersteunen en blijft zich richten op innovaties op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid, zoals het Lage Temperatuursoldeerproces, dat nu het derde jaar van de implementatie ingaat.