TomTom GO Discover

TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, stelt de TomTom GO Discover beschikbaar. Zijn snelste en krachtigste navigatiesysteem met een nieuw 7-inch high-definition (HD) touchscreen display met versimpelde gebruikersinterface en krachtige luidspreker voor duidelijke instructies.

Nauwkeurige wegbegeleiding

Naar het dashboard turen om er zeker van te zijn dat je de navigatie goed hebt begrepen, is vanaf nu verleden tijd. Met een enorm 7-inch HD-scherm, een uitstekende beeldhelderheid, en een krachtige luidspreker, kunnen automobilisten profiteren van duidelijke en nauwkeurige wegbegeleiding. Bestuurders kunnen veilig en vol vertrouwen op pad om België te ontdekken en eropuit te trekken om de rest van de wereld te verkennen.

Hoogwaardige live services

De TomTom GO Discover is uitgerust met de beste navigatie en bevat de meest actuele kaarten die een navigatiesysteem kan bieden. Kaarten zijn nooit ouder dan een week en kunnen tot drie keer sneller worden bijgewerkt via Wi-Fi®. Dankzij een nieuwe processor en meer geheugenruimte is het navigatiesysteem zeer snel en responsief.

Bestuurders kunnen hun telefoon draadloos verbinden met TomTom GO Discover via Bluetooth® en krijgen dan toegang tot de vertrouwde TomTom verkeersinformatie en hoogwaardige live services zoals flitspaalwaarschuwingen, informatie over brandstofprijzen, beschikbaarheid van parkeergelegenheid en beschikbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

De 6-inch en 7-inch TomTom GO Discover is in Europa verkrijgbaar op TomTom.com en bij geselecteerde e-tailers en in de winkel voor € 259,95 (6-inch) / € 299,95 (7-inch). De 5-inch is exclusief verkrijgbaar op TomTom.com voor € 229,99.

Zodra het kan, Go… Discover.