TomTom Touch Cardio

TomTom Sports heeft op ISPO de TomTom Touch Cardio aangekondigd als uitbreiding op zijn aanbod van sport-wearables. De TomTom Touch Cardio bevat een hartslagmonitor, stappenteller, calorieteller en slaap- en activiteitentracker. Dankzij de hartslagmonitor kan de TomTom Touch Cardio het aantal verbrande calorieën en werkelijke intensiteit van een activiteit accuraat meten en inzicht bieden in hoe fit je bent.

“We weten dat veel mensen hun workout niet zien als een op zichzelf staande activiteit, maar meer als integraal onderdeel van hun dagelijks leven”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en Managing Director bij TomTom Consumer. “Men blijft fit door te wandelen, trappen te lopen en boodschappen te doen. We breiden daarom onze TomTom Touch-serie uit met een toegankelijke fitnesstracker, die mensen helpt om inzicht te krijgen in hoe fit ze zijn en die stap te zetten naar een actievere levensstijl.”

De TomTom Touch Cardio heeft een nieuw, elegant design dat dagelijks dragen mogelijk maakt. Hij volgt de introductie van de TomTom Touch Cardio + Lichaamssamenstelling, die afgelopen september werd geïntroduceerd als eerste fitnesstracker op de markt die een meting maakt van je vet en spiermassa op de pols gecombineerd met een stappenteller, slaaptracker en 24/7-hartslagmonitor. De TomTom Touch Cardio is verkrijgbaar vanaf maart 2017 op TomTom.com

Gebruikers halen het beste uit hun TomTom Sports fitnesstracker met de nieuwe TomTom Sports-app, die inzicht biedt door statistieken zoals stappen, hartslag en calorieën te combineren met trends en vergelijkingen in je activiteiten. Kijk voor meer informatie op de site van TomTom.