Victorinox – Airboss Mechanical Limited Edition

Twee genummerde limited editions van de Airboss Mechanical van Victorinox geïnspireerd door het blauw van de zee en de lucht

De Airboss-collectie is een unieke mix van design en functionaliteit. Geïnspireerd door de allereerste pilotenhorloges pakt Victorinox opnieuw uit met twee nieuwe Zwitserse precisiehorloges die elk in een beperkte serie van 250 stuks worden aangeboden. Deze modellen zijn de perfecte match tussen techniek en mechaniek en zijn niet te evenaren qua design en performantie. Eigen aan deze collectie is de blauwe uitvoering, hét symbool voor verfijning en moderniteit. Een stijl die aanspreekt, betrouwbare en toegankelijke functionaliteit, dag en nacht, zowel op de grond als in de lucht. Wanneer je de naam aanneemt van een luchthavenofficier moet je aan de allerhoogste eisen kunnen voldoen.

Om de dragers van een exclusief Airboss-model persoonlijk te kunnen identificeren, is elk horloge genummerd en wordt het aangeboden in een exclusief koffertje. Beide modellen benadrukken  de Zwitserse horlogetraditie i dankzij hun zorgvuldig uitgekiende details en belichamen de grenzeloosheid van de lucht en de zee. Hun diepblauwe wijzerplaten tonen zeer leesbare witte cijfers en een datumvenster op 6 uur. Dankzij hun Super-LumiNova®-coating zijn de wijzers en cijfers ook ’s nachts leesbaar. Het militaire uur, in rood gedrukt tegen de onderzijde van het saffierglas, is een knipoog naar de luchtvaart. Om het horlogevakmanschap volledig tot zijn recht te laten komen, onthult de transparante bodem het Zwitserse mechanisme dat deze horloges aanstuurt.

Een bijzondere afwerking bezorgt de horlogekast van 42 mm van deze twee modellen een subtiele industriële stijl die het duurzame karakter onderstreept. Een van de versies wordt aangeboden met een comfortabele polsband in diepblauwe geweven stof, verfraaid met rode naden die voor een sportieve toets zorgen. De andere versie koppelt het blauw van de wijzerplaat met een polsband in roestvrij staal en biedt een traditioneler alternatief. Alle macht aan de pols… en aan zijn eigenaar.