Voor draagbaarheid: Beoplay P6

B&O Play heeft vandaag een nieuw lid van haar familie van draagbare luidsprekers geïntroduceerd: de Beoplay P6. De nieuwe luidspreker is ontworpen door de bekroonde Cecilie Manz om 360-graden geluidsverspreiding van de rijke en krachtige Bang & Olufsen Signature Sound in elke kamer te realiseren en een prachtig staaltje Scandinavisch design aan iedere ruimte toe te voegen dat bovendien gemakkelijk kan worden verplaatst door het huis.

De aandacht voor detail in het ontwerp van de Beoplay P6 is van alle kanten te zien. De vorm van de luidspreker zorgt ervoor dat hij veilig en stabiel staat en met zijn gladde aluminium oppervlak kan hij vanuit elke hoek eenvoudig worden opgepakt. De geanodiseerde en geparelstraalde aluminium buitenkant wordt gecombineerd met het karakteristieke gatenpatroon dat elegante hoeken vormt voor een 360-graden geluidsverspreiding, terwijl de eersteklas dubbele leren draagband voor een warm contrast zorgt en het geheel een vleugje exclusiviteit en betrouwbaarheid verschaft. Bovendien maakt het spat- en stofbestendige ontwerp het mogelijk om de luidspreker in elke kamer in huis te gebruiken.

Door de wil om telkens de grenzen van bestaande productietechnieken op te zoeken, is het karakteristieke gatenpatroonontwerp ontstaan dat het luidsprekerbereik bepaalt, zegt ontwerper Cecilie Manz.