Waarom de OnePlus Nord CE 5G en OnePlus Nord 2 5G echte killers zijn

De Nord CE and the Nord 2 versterkten onlangs de Nord-productlijn van OnePlus. Dat maakte de OnePlus Experience toegankelijker voor smartphonegebruikers met verschillende budgetten. De OnePlus Nord 2 5G overtreft met verschillende vlaggenschip-features de concurrentie in zowat alle segmenten – hij kreeg niet voor niks de bijnaam ‘The Flagship Killer of 2021’ mee. De OnePlus Nord CE 5G – aka ‘The Mid-Range Killer’ – biedt een snelle en vlotte gebruikservaring aan een erg scherpe prijs.

Benieuwd naar de lethal weapons die van de OnePlus Nord CE and OnePlus Nord 2 echte killer-smartphones maken?

Warp charging’-technologie maakt komaf met lange oplaadtijden – Met zijn 4500 mAh Dual Cell-batterijsysteem snelt de Nord 2 van 0 tot 100 procent batterij in minder dan 35 minuten. En als je hem ’s nachts oplaadt, optimaliseert je phone zélf je battery life. De 4,500mAh-batterij van de OnePlus Nord CE laadt van 0 tot 70 procent in een halfuurtje.

Weg met ‘goedkope’ foto’s in het tussensegment – De OnePlus Nord 2 5G integreert krachtige camera-hardware met AI-geassisteerde software-optimalisaties voor een hoogwaardige en veelzijdige fotografie-ervaring. De Nord 2 zet een grote stap vooruit op het vlak van nachtfotografie door 56% meer licht op te vangen dan de eerste Nord. En in Nightscape Ultra-Modus maak je betere en helderdere foto’s, zelfs in heel slecht verlichte omgevingen. Met de krachtige Triple Rear Camera-setup met 64 MP hoofdcamera van de OnePlus Nord CE schiet je haarscherpe high-res beelden in fel verlichte omgevingen. De 119° ultrabreedhoeklens doet daar een stevige schep veelzijdigheid bovenop. Voor geweldige selfies kan je terecht bij de 16 MP-camera aan de voorzijde, terwijl Nightscape topprestaties levert in omgevingen met weinig licht.

Geen genade voor luie softwareprestaties en slak-achtige ervaringen – De OnePlus Nord 2 5G wordt aangedreven door de MediaTek Dimensity 1200-AI processor, die 65% snellere CPU-prestaties en 125% meer grafische GPU biedt in vergelijking met de OnePlus Nord die in juli 2020 werd gelanceerd. De Nord CE beschikt over 20% meer CPU- en 10% meer GPU-vuurkracht dan zijn voorganger. De verbeterde AI-motor geeft je ook een ongelooflijk vlotte en intuïtieve ervaring, van gaming op hoog niveau tot verbeterde voice-chat. Daarbovenop ondersteunen beide toestellen 5G-connectiviteit en werken ze met OnePlus’ snelste en meest responsieve software, inclusief nieuwe ‘always on display’ (AOD) feature en optimalisatie van bestaande features als Dark Mode en Zen Mode.

Doodsteek voor middelmatige displays – De Nord 2 heeft een uitstekende 6.43-inch fluid AMOLED display met een verversingsfrequentie van 90 Hz. Enkele nieuwe features verbeteren kleuren en verhogen de resolutie van populaire apps, voor levendige en dynamische visuele ervaringen en optimale belichting, zelfs in felverlichte buitenomgevingen. Het 6.43″ 90Hz AMOLED display van de Nord CE voegt daar enorme vlotheid en responsiviteit aan toe. En zijn levendige kleuren dompelen je helemaal onder in een aangename kijkervaring.

Staat een van deze killer devices op je verlanglijstje? Dan heeft OnePlus in september uitstekende voorwaarden voor je in petto, waaronder een korting van 30 euro op de OnePlus Nord CE 5G (van 20 tot 26 september 2021, exclusief op oneplus.com). Daarnaast krijg je tijdens de herfstkoopjes (geldig op oneplus.com tot eind september) bij de aankoop van een OnePlus Nord CE 5G een korting van 90% op de OnePlus Handy Fanny Pack, 83% op OnePlus Buds Z en 20% op de OnePlus Nord CE 5G ‘keep it safe bundle’. En koop je een OnePlus Nord 2 5G op oneplus.com, dan krijg je 50% korting op OnePlus Buds Z, 40% op OnePlus Buds en 20% op de OnePlus Nord 2 5G ‘keep it safe bundle’.

Snel aanvallen is dus de boodschap!