WIN !!! Nokia X20

De Nokia X20 draait op de pure Android One-interface en wordt geleverd met Android 11. Het toestel wordt aangedreven door het nieuwste Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile Platform dat wereldwijd 5G biedt. De befaamde ZEISS Optics en innovatieve AI-oplossingen vormen de kern van een veelzijdig scala aan fotografie-opties. De Nokia X20 heeft een breed 6,67″ full HD+ punch-hole-scherm. Wij mogen een Nokia X20 smartphone weggeven. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

De X-serie smartphone wordt geleverd zonder lader waarmee HMD Global een bijdrage wil leveren aan de vermindering van de grote hoeveelheid afval die wordt veroorzaakt door telefoon opladers. De USB-kabel wordt wel nog meegeleverd, de lader wordt apart verkocht via Nokia.com. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten goede aan CLEAR RIVERS, een Nederlandse non-profitorganisatie die zich inzet om plastic afval uit internationale waterwegen te verwijderen. Wel inbegrepen is een 100% composteerbare case om de smartphone te beschermen en daarmee de levensduur te verlengen.

De Nokia X20 heeft een 32MP frontcamera en 64MP quad camera aan de achterzijde. De gloednieuwe Dual Sight-functie activeert twee camera’s tegelijk, zodat gebruikers meerdere kanten of meerdere invalshoeken kunnen vastleggen. Tevens biedt de smartphone een groot aantal opties om foto’s te personaliseren en creatief te bewerken.