WIN !!! TCL TAB 10S

De TCL TAB 10S is een veelzijdige nieuwe tablet voor jong en oud. Met zijn 10,1-inch scherm biedt de tablet een meeslepende kijkervaring, die verder wordt ondersteund door NXTVISION. Hierdoor komen de kleuren op het scherm nog meer tot leven. Ook waarschuwt de TAB 10S als de gebruiker te dicht op het scherm zit en past de helderheid van het scherm zich automatisch aan op basis van de omgevingsverlichting. Wij mogen een TCL TAB 10S weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

De TAB 10S is het perfecte studeermaatje voor jonge kinderen. Hij gaat tot wel acht uur mee bij actief gebruik – dankzij een 8000 mAh accu – en laadt door 18W fast charging snel weer op. Bovendien is de tablet voorzien van een interface voor ouderlijk toezicht, zodat ouders de controle houden over de schermtijd van hun kinderen. Daarnaast is-ie geschikt voor het streamen van films en tv-series, en online games – voor thuis of onderweg. Ook beschikt de tablet over een geheugenopslag van 3GB RAM en 32GB ROM.

Al deze functies worden ondersteund door een krachtige Octa-Core-chipset en wifi-connectiviteit. Hierdoor heeft de gebruiker vanaf elke locatie toegang tot de content op de tablet en kunnen zonder moeite lessen op afstand gevolgd worden. Verder is de tablet uitgerust met een microfoon- en speakersysteem, een 5-megapixel camera aan de voorkant en een 8-megapixel aan de achterkant. Bij de tablet zit een gratis T-pen waarmee het scherm gemakkelijk te bedienen is.