Xiaomi Mi 10T-serie

Wereldwijd technologieleider Xiaomi introduceert een trio van smartphones dat de creativiteit van gebruikers kracht bij zal zetten (“Power Your Creativity”) als nooit tevoren. Het vlaggenschip Mi 10T Pro tilt creëren en ontdekken naar een nieuw niveau, met ongeëvenaarde specs in zijn klasse. De Mi 10T blijft grenzen verleggen en levert eersteklas ervaringen voor iedereen, van zakelijke professionals tot streaming-fans en mobiele gamers. De Mi 10T Lite brengt 5G voor iedereen en biedt een sublieme gebruikerservaring.

Mi 10T Pro en Mi 10T: breng mobiele creativiteit en ontdekking naar een nieuw niveau

Voortzetting van Xiaomi’s category-defining, ultra-high resolution legacy

De cruciale rol van Xiaomi in het definiëren van het 108MP-camera segment valt niet te ontkennen – van het debuut van ‘s werelds eerste 108MP-smartphonecamera tot de introductie van talloze fotografie software-innovaties alleen al in het afgelopen jaar. De Mi 10T Pro zet de ultra-high resolution legacy van het merk voort met OIS en 8K-video-ondersteuning. De Mi 10T biedt een indrukwekkende 64 MP-hoofdcamera. Maar daar stopt het niet – zowel de Mi 10T Pro als de Mi 10T bieden een drievoudige camera setup met een 13MP-ultrabreedhoeklens en 5MP-macrocamera, zodat ze zijn uitgerust om de momenten vast te leggen die er toe doen. En met een 20MP-camera aan de voorkant, ziet iedereen er op z’n best uit, of je nu een selfie maakt of videobelt met een geliefde.

Voortbouwend op Xiaomi’s bestaande technologie, pronken de Mi 10T Pro en Mi 10T met nieuwe en dynamische fotografie software functies. Zes op zichzelf staande long exposure-modi laten iedereen kunstzinnige foto’s maken. Van ‘Moving crowd’ – dat focust op een stilstaand object terwijl de bewegende omgeving wordt vervaagd – tot ‘Star Trails’ – dat een wervelend sterrenhemeleffect creëert. De modus ‘Photo Clones’ legt je vier keer vast in één enkele foto. En de ‘Timed Burst’-functie biedt eindeloze mogelijkheden voor fun. Het stelt gebruikers in staat om foto’s te maken met een tijdsinterval die ook is te converteren in video. Verder helpen drie nieuwe fotofilters – Cyberpunk, Gold Vibes en Black Ice – om de gewenste sfeer tot leven te brengen.

De Mi 10T Pro en Mi 10T verleggen de grenzen zelfs nog verder, en bieden ook aantrekkelijke nieuwe videofuncties. ‘Video Clones’ legt je twee keer vast in een video, terwijl Dual Video tegelijkertijd kan opnemen via de camera aan de voor- en achterkant van het device – ideaal voor het vastleggen van reacties op verrassingen. Tot slot laat ‘Time-lapse Selfie Video’ gebruikers een fast-forwardeffect creëren voor aantrekkelijkere vlogs.

Een probleemloze toekomst met 144Hz AdaptiveSync TrueColor-display

De Mi 10T Pro en Mi 10T beschikken over een van de beste platte displays beschikbaar in een smartphone vandaag de dag, met een toonaangevende 144Hz-ververssnelheid om op te starten. Waar displays met een hoge ververssnelheid vaak slachtoffer worden van hoog stroomverbruik en inconsistente beeldsnelheden, past Xiaomi’s AdaptiveSync-display zich automatisch aan aan de beeldsnelheid van de content. Van het genieten van je favoriete film in 48Hz en het bekijken van tv-series in 50Hz, tot het streamen van video in 30Hz of 60Hz, het scrollen door socialmediatijdlijnen of gamen in tot wel 144Hz – het display garandeert een probleemloze, soepele ervaring en optimaal batterijgebruik. En met Motion Estimation, Motion Compensation-technologie (MEMC) voegen de devices meer frames toe om video’s vloeiender te maken, voor een betere kijkervaring.

Met een P3-kleurengamma en TrueColor, biedt het display een extreem breed bereik en heldere kleuren. ‘Reading Mode 3.0’ simuleert een papiertextuur om je ogen te beschermen, terwijl ‘Sunlight Display 3.0’ buitenshuis het contrast automatisch verbetert en dynamische kleurverzadiging aanpast. En met een ingebouwde 360° ambient light-sensor, kan het scherm helderheid op intelligente wijze aanpassen – zelfs in verlichte omstandigheden.

Versterk je creatieve brein en speel mee met Qualcomm® Snapdragon 865™

Door de Qualcomm® Snapdragon™ 865, bieden de Mi 10T Pro en Mi 10T extreme stroomefficiëntie, prestaties en een 5G-verbinding. Xiaomi koos voor een wijde reeks aan 5G-banden, voor compatibiliteit met meer netwerken op meer locaties dan ooit tevoren.

Gebruikers ervaren ook gamen op desktopniveau, dankzij de Qualcomm® Adreno™ 650-GPU. Samen met UFS3.1 en LPDDR5, zijn de devices uitgerust met de meest toonaangevende smartphone-ROM en -RAM beschikbaar vandaag de dag.

De Mi 10T Pro en Mi 10T beschikken over een van Xiaomi’s grootste vlaggenschipserie batterijen: een indrukwekkende 5.000mAh (typ).

Met ingebouwde technologie voor het optimaliseren van het batterijvermogen, geven de smartphones meer kracht voor een langere batterijduur. Wanneer de batterij leeg is, er er geen paniek dankzij de MMT-technologie (Middle Middle Tab) en een uitzonderlijk snel en uniek ontworpen 33W-oplaadproces – dat nog gemakkelijker wordt door de bijbehorende 33W-oplader.

De Mi 10T Pro zal beschikbaar zijn in twee varianten, 8GB+128GB en 8GB+256GB, in Cosmic Black, Lunar Silver en Aurora Blue, en zal geprijsd zijn voor respectievelijk €599 en €649. Voorbestellingen zijn vanaf 15 oktober tot 1 november beschikbaar op Fnac, en is vanaf november ook mogelijk via Orange.

De Mi 10T zal beschikbaar zijn met de 6GB+128GB variant in Cosmic Black, voor een prijs van €449. Het apparaat is vanaf november te koop via Orange.

Mi 10T Lite: een krachtige 5G-smartphone zonder compromissen

Verbeter je fotografie met de ultrascherpe 64MP-quadcamera

De quadcamera van de Mi 10T Lite biedt een van de beste cameraset-ups binnen het segment, en beschikt over een ultrascherpe 64MP-hoofdcamera, 8MP-ultrabreedhoekcamera, 2MP-macrocamera en 2MP-dieptesensor voor een kristalhelder beeld, elke keer weer. Nieuwe softwaretools zoals zes long exposure-modi, ‘Time-lapse Selfie’, ‘Timed Burst’ en ‘Dual Video’ bieden gebruikers de mogelijkheid om uniekere en creatievere beelden vast te leggen zonder editingsoftware. Bovendien zijn selfies van hoge kwaliteit te maken met de Mi 10T Lite’s 16MP in-display-camera aan de voorkant.

Ervaar de kracht van souplesse met het 120Hz AdaptiveSync-display

Met een indrukwekkende ververssnelheid van 120Hz, past de Mi 10T Lite zich automatisch aan aan de meest geschikte ververssnelheid, afhankelijk van het type content dat wordt bekeken. Of het nu gaat om het streamen van een film, bekijken van een favoriete tv-serie of het spelen van een mobiele game, de Mi 10T Lite biedt een optimale kijkervaring die bijblijft met verschillende content. Voor de mensen die houden van lezen op hun telefoon maar vermoeide ogen willen voorkomen, biedt de Mi 10T Lite ‘Reading Mode 3.0’ – zoals ook terug te zien bij de Mi 10T Pro en Mi 10T.

Ervaar de kracht van Qualcomm® Snapdragon™ 750G en 4.820mAh (typ)-batterij

Met zijn debuut op de Mi 10T Lite, biedt de Qualcomm® Snapdragon™ 750G-chipset ongeëvenaarde stroom efficiëntie, fantastische on-device AI en razendsnelle prestaties. Met de gloednieuwe 5G-processor, biedt de Mi 10T Lite 5G voor iedereen. Verder stellen zijn grote 4.820mAh (typ)-batterij en 33W-mogelijkheden voor snel opladen het device in staat om de hele dag gebruikt te worden.

De Mi 10T Lite zal beschikbaar zijn met de 6GB+128GB variant, in Atlantic Blue, Pearl Gray en Rose Gold Beach. Voor een prijs van €329 zal het toestel vanaf november via Fnac te koop zijn.