Xiaomi Mi Watch Lite

Ben je op zoek naar een ideale stylish partner om jouw goede voornemens on track te houden? Wel, dan is de Mi Watch Lite misschien wel jouw ding. Een nieuwe, geavanceerde wearable voor een gezonde en slimme start in 2021. De Mi Watch Lite breidt het spectrum aan mogelijkheden uit met slimme features voor het tracken van zowel in- als outdooractiviteiten, jouw slaapkwaliteit en stressniveau. En hij is waterbestendig.

Slimmer fit worden in stijl

De Mi Watch Lite is gemaakt om slimmer fit te worden en je dagelijkse (sport)activiteiten nog beter te monitoren. De wearable beschikt over speciale ingebouwde GPS- en GLONASS- technologie waarmee je een nog beter signaal hebt om nieuwe loop- en wandelroutes goed uit te stippelen en je outdooractiviteiten nog beter te tracken. Daarenboven bevat het horloge een 3-Axis digitale accelerometer en een 3-Axis gyroscoop om elf verschillende sportsoorten voor in- en outdoor, gaande van joggen, wielrennen tot jouw home workout, nauwkeurig te kunnen meten.

En sporten doen we natuurlijk graag in stijl – daarom is de wijzerplaat beschikbaar in het zwart, zilver of zandkleur en kun je ze pimpen met een kleurrijke band in het zwart, roze, ivoor, marineblauw of olijfgroen. Met z’n 35 gram is de Watch een lichtgewicht en nauwelijks voelbaar aan de pols.

Track je slaapkwaliteit en stressniveau

De Mi Watch Lite is een professionele upgrade voor het monitoren van je gezondheid en dagelijkse activiteit. Naast de hartslagmeter heeft de Mi Watch Lite ook een functie die je dagelijkse slaapcycli monitort. Is jouw voornemen om dit jaar die verdomde stress beter onder controle te houden, dan biedt de Mi Watch Lite ook verschillende ademhalingsprogramma’s om je daarbij te helpen.

Wist je dat ?

De Mi Watch Lite heeft een batterijduur van tot wel negen dagen. De batterij volledig opladen duurt slechts twee uur.

Het device is waterbestendig tot wel vijftig meter diep. Daarbij kan de wearable ook verschillende zwembewegingen monitoren.

Alle data worden direct gesynchroniseerd op de Xiaomi Wear app.

De Mi Watch Lite is compatibel met het Android-besturingssysteem en iOS.

Er zijn meer dan 120 verschillende emoji’s beschikbaar

Adviesprijs: € 59,99