Zakformaat printer voor je smartphone

Printen doe je voortaan samen! De nieuwe HP Sprocket is een zakformaat fotoprinter waarmee je onderweg de leukste foto’s print, plakt en deelt. Zo wordt printen weer leuk en blijven jouw favoriete foto’s niet verstopt op je smartphone of social media, maar maak je het moment nog specialer, en geniet je er langer van.

De HP Sprocket is handig en klein genoeg om in je zak te stoppen. De foto’s worden via een bluetooth verbinding met je smartphone afgedrukt op 5 x 7,6 cm formaat. Wil je een foto snel een persoonlijke touch geven, dan doe je dat met de HP Sprocket App (iOS en AndroidTM). Zo maak je je herinnering nog specialer met een eigen tekst, kader of filter. De HP Sprocket is het perfecte accessoire voor elke zomervakantie.

De Sprocket is verkrijgbaar in wit met rosé-gouden accenten en zwart met zilveren accenten. Bij de Sprocket krijg je ook een pakketje van 10 HP ZINK fotopapieren, zodat je meteen aan de slag kan. De Sprocket heeft een adviesprijs van €149,00. Extra papier is verkrijgbaar voor €11,99 per 20 vellen.