Zelf getest: HP 935 Creator draadloze muis

Vlot en efficiënt werken is een basisbehoefte geworden. HP speelt hier handig op in met de HP 935 Creator draadloze muis. Dankzij het ergonomisch ontwerp, zeven programmeerbare knoppen en een indrukwekkende batterijduur van 12 weken zal dit voor velen een welgekomen geschenk zijn. Wij mochten de HP 935 Creator draadloze muis testen.

Om meteen met de deur in huis te vallen. De zwarte HP 935 Creator draadloze muis beschikt over een USB-C oplaadbare batterij die tot twaalf weken meegaat. Snel opladen kan maar liefst in 1 minuut (!). Daarmee kan je terug drie uur aan de slag. Daarnaast is er ook een stand-bymodus om de accu van 600mAh te sparen.  

Dankzij het snelle scrollwiel en de zeven programmeerbare knoppen kan je gemakkelijk opdrachten in verschillende apps uitvoeren. Zo is het zelfs mogelijk te werken met Windows- en MacOS-besturingssystemen op hetzelfde moment.

De HP 935 Creator draadloze muis weegt 127 gram en is echt gemaakt voor ontwerpers. Er kunnen maximaal drie apparaten met een Usb-A Nano-dongle of via Bluetooth worden gekoppeld. Dankzij de comfortabele grip en de track-on-glass sensor kan je op elk oppervlak werken.