Zelf getest: HP ENVY x360

Envy? En of we er zin in hebben. De convertible HP ENVY x360 is van alle markten thuis. Zowel voor werk, ontspanning en school heeft deze pc verschillende troeven. In samenwerking met Bang & Olufsen werden vier krachtige HP speakers ontworpen voor een optimaal geluid. Met verregaande beveiligingsfuncties en touchscreentechnologie kan deze omklaplaptop tegen een stootje. Wij mochten de HP ENVY x360 testen.

Ultradun, maar stevig design

Erg dun. Dat is de eerste indruk die we krijgen bij het testen van de HP ENVY x360 van 13 inch. Er bestaat trouwens ook een variant van 15 inch. Ondanks het ultradun design voelt dit lichtgewicht uit aluminium wel kwalitatief en stevig aan. Het Gorilla Glass beschermt je scherm tegen barsten en krassen. Onder het toetsenbord vind je een touchpad die eerder klein lijkt met daarnaast een scanner voor vingerafdrukherkenning.

Lange accuduur

De HP Envy x360 kan rekenen op onderdelen van AMD. Met 8GB RAM-geheugen en 512GB SSD-opslag kan je gemakkelijk je dagelijks werk uitvoeren. Met 12 uur batterijduur kan je bovendien wel even bezig blijven. Het herladen verloopt heel vlot, want na 45 minuten laden heb je 50% batterijduur terug. Beslist een aanrader!