Zelf getest: Libratone Q Adapt On-Ear

Altijd al gedroomd van een unieke design headphone voor in de stad die bovendien draadloos is? Dan is de Libratone Q Adapt On-Ear misschien wel een optie. Even de Libratone app downloaden op je smartphone en klaar is kees. Wij gingen de Libratone Q Adapt On-Ear headphone zelf testen.

Comfort

De Libratone Q Adapt On-ear headphone voelt comfortabel aan. Enkel bij het sporten en bij bruuske bewegingen moet er worden opgelet dat hij niet plots op de grond ligt. De hoofdtelefoon is een echt lichtgewicht en bovendien compact. Groot pluspunt is dat je niet steeds je smartphone bij de hand moet hebben. De headphone heeft een ingebouwde besturing waardoor pauzeren en noise cancelling met één druk op je oor lukt. De batterijduur bedraagt 20 uur.

CityMix

De CityMix werd speciaal in het leven geroepen om de wensen na te komen van stadsmensen. Door het wegfilteren van ruis is het mogelijk ongestoord muziek te beluisteren. Je kiest dus zelf als je de auto’s en fietsbellen in de achtergrond een kans geeft of het geroezemoes op de trein wilt horen. CityMix is dus wel degelijk een echte aanrader die trouwens ook te bedienen is via de app. Belangrijk om te weten is dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het geluid.