Zelf getest: Poly Sync 20

Online meetings en thuisonderwijs blijven populair, maar om dit op een professionele manier aan te pakken moet je over uitstekende geluidskwaliteit beschikken. Laptops en smartphones beschikken al over een degelijk audiosysteem, maar het kan natuurlijk altijd beter. Poly heeft met de Sync 20 een nieuwe slimme luidsprekertelefoon op de markt. Wij mochten de Poly Sync 20 testen.

Compact ontwerp

Een belangrijke voorwaarde om een populaire luidsprekertelefoon te worden is de draagbaarheid. De Poly Sync 20 is met een gewicht van 360 gram en zijn compact ontwerp heel gemakkelijk mee te nemen. De meegeleverde draagtas is nog een extra troef. Neem de Poly Sync 20 na je vergadering op kantoor gewoon mee naar huis om wat muziek te beluisteren. Bovendien ziet de speaker er ook erg goed uit met een modern design en grijze mesh-bekleding.

Stof- en waterbestendig

Zit je toevallig op het strand en er komt een regenbui? De Poly Sync 20 heeft een IP64 classificatie. Hierdoor is je speaker volledig stof- en waterbestendig. Dankzij de ingebouwde microfoon mag je zelfs spreken over een luidsprekertelefoon en dat is goed te merken aan het bedieningspaneel. Zo heb je toetsen om een gesprek te beantwoorden, de microfoon te dempen, het volume te verhogen en verlagen, …

Eénvoudige aansluiting

Er is zo goed als geen installatie nodig. Koppel de Poly Sync 20 met een apparaat draadloos via Bluetooth of via een USB-aansluiting. Bij een succesvolle aansluiting brandt het licht op de draadloze speaker blauw. Het lichtje verandert naar groen tijdens een gesprek en rood als je microfoon gedempt is. Handig om te weten is dat er een extra USB-A poort is. Ideaal om te gebruiken als externe batterij als je smartphone of tablet het bijna gaat begeven.

Heldere geluidservaring

Sluit de Poly Sync 20 aan op je laptop of smartphone en je vergadering of gesprek kan starten. Vanzelfsprekend komt je stem helderder over als je je in een kleine kamer bevindt zonder omgevingsgeluid, maar dankzij echo reductie en noise cancelling ben je eigenlijk overal duidelijk hoorbaar. Belangrijke voorwaarde is wel dat je binnen de 2 meter afstand blijft van de smart speakerphone. Is je vergadering afgelopen? Gebruik de Poly Sync 20 als muziekspeaker. Je zal mede door de bassen zeker niet ontgoocheld zijn.

Lange batterijduur

Veel vergaderingen op de agenda? Geen probleem voor de Poly Sync 20. De batterij heeft een levensduur van maar liefst 20 uur. Meer dan genoeg voor een dag vol meetings en nog wat muziek tussendoor. Hou er wel rekening mee dat het ongeveer vier uur duurt om de accu terug volledig op te laden.