Zelf getest: Sony WH-CH710N

Met de WH-CH710N over-ear headphone brengt Sony een leuke hoofdtelefoon op de markt. Op zoek naar een headphone met ruisonderdrukking (noise cancelling) voor een betaalbare prijs? En hoe is de kwaliteit van het geluid? Wij mochten de Sony WH-CH710N testen.

Licht model

Ben je een frequente gebruiker van het openbaar vervoer of hou je van goede muziek tijdens een workout? Sony heeft aan je gedacht. De WH-CH710N is een lichtgewicht en prettig om te dragen. De hoofdtelefoon is gemaakt uit kunststof en zorgt ervoor dat alle omgevingsgeluid die hinderlijk is weggefilterd kan worden. Dat doet de over-ear headphone via AINC (Active Intelligence Noise Cancelling). Anderzijds heb je ook de Ambient Sound functie. Hiermee worden omgevingsgeluiden versterkt zodat je niet verrast wordt door voorbijrazende auto’s bijvoorbeeld. De perfecte mix en dus ideaal om optimaal te genieten van je lievelingsmuziek.

Lange batterijduur

De Sony WH-CH710N is beschikbaar in drie verschillende kleuren: donkerblauw, zwart en wit. Stuk voor stuk neutrale kleuren die iedereen zullen kunnen bekoren. De ingebouwde accu garandeert minimum 35 uur luisterplezier. Via de USB-C poort kan je daarna snel terug opladen. Het geluid van de hoofdtelefoon is aangenaam en helder met een goede bass. Via Nier Field Communication (NFC) kan je snel en éénvoudig verbinding maken tussen de headphone en je mobiele device. Kortom: De Sony WH-CH710N is de perfecte over-ear headphone voor dagelijks gebruik.