Zelf getest: Teufel Supreme In

Teufel presenteert de Supreme In, draadloze earbuds met een accuduur van 16 uur. Extra troef is dat de muziek automatisch wordt uitgeschakeld wanneer je de oortjes uitdoet. Dit nieuwe hebbeding van Teufel is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White of Pale Gold. Wij mochten de Teufel Supreme In testen.

Comfortabel en praktisch

De Teufel Supreme In werkt volledig draadloos, maar dankzij het kabeltje rond je nek ben je zeker dat je ze niet verliest. Maar best ook, want met een gewicht van slechts 18 gram zou je snel vergeten dat je de earbuds in hebt. Het design ziet er mooi en strak uit. De Teufel Supreme In zit stevig, maar toch comfortabel. Er worden twee paar siliconen adapters meegeleverd voor extra grip. Wanneer je eventjes stilte wilt kan je de oortjes magnetisch aan elkaar vastklikken. Zo vermijd je knopen en vooral tijdverlies. Op dat moment wordt de afspeelfunctie automatisch gepauzeerd.

Stabiele verbinding

De verbinding van de Teufel Supreme In met je smartphone, tablet of pc gaat via Bluetooth. Stream muziek in topkwaliteit via Spotify, Deezer, Youtube, … dankzij aptX™ en AAC. Dit zorgt voor een optimale en stabiele verbinding. Uiteraard kan je ook het geluid van film en games streamen. De aangename bass zorgt voor een optimale geluidskwaliteit en uiteraard is de Teufel Supreme In zweetbestendig en spatwaterdicht.

Handige functies

Een eerste functie is de handsfree functie met Qualcomm® cVc™-technologie. Hiermee kan je gemakkelijk draadloos telefoneren, een online meeting houden of je spraakassistent zoals Google of Siri oproepen. Dankzij de slimme technologie worden achtergrondgeluiden onderdrukt om een optimaal geluid te creëren. Daarnaast kan je in de Teufel Headphones app zelf je persoonlijke voorkeuren instellen qua geluid. Tenslotte is ook de nieuwe ShareMe-functie heel handig. Beschik je over een tweede Teufel Supreme In? Perfect! Nu kunnen twee gebruikers via ShareMe het geluid delen. Ideaal om dezelfde film te bekijken of op dezelfde muziek te gaan lopen.